Jobbet Spännande sommarjobb inom lager och produktion har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Spännande sommarjobb inom lager och produktion publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Kungsbacka

Arbetsbeskrivning

Är du på jakt efter ett sommarjobb och har lager eller produktionsvana? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu en person med intresse för lager och produktion för en tjänst under sommaren till vår kund Processing Bath and Spa solutions. Processing är Nordens ledande leverantör för offentliga bad & spaanläggningar och har sin anläggning i Kungsbacka. Processing har femtio år av erfarenhet inom vattenbehandling. Bolaget är representerat och aktivt i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Processing levererar all utrustning som krävs för den perfekta vattenupplevelsen, och tillhandahåller unik kompetens inom allt från spa, sauna, wellness och hydromassage till vattenrutschar - allt komplett med badvattenrening.

Rollen kommer att innebära både lagerarbete och arbete i produktionen och en god förmåga att samarbeta efterfrågas. Mer specifikt kommer man att plocka och packa olika artiklar till kund. Man kommer också montera ihop olika smådelar till större produkter och därför är det viktigt att du är noggrann. Truckkörning kan förekomma till viss del. Du kommer få en gedigen upplärning samt att det kommer finnas ordinarie personal på plats under sommaren.

Arbetstiden kommer att vara förlagt under mån-fre, kl. 7.30-16.30 med start omgående och fram till sista juli. Det kan finnas möjlighet till extrajobb efter sommaren. Du kommer vara anställd hos StudentConsulting och vara uthyrd som konsult till Processing.

Detta söker vi:

Om du tidigare har arbetat inom lager eller produktion så är det meriterade.
Det är också meriterande om du har truckkort.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

48720

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till