Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?
Na

Spännande roll som jobbmatchare, för den ambitiösa och kreativa studenten! jobb i Helsingborg på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Spännande roll som jobbmatchare, för den ambitiösa och kreativa studenten! på StudentConsulting

Spännande roll som jobbmatchare, för den ambitiösa och kreativa studenten!

StudentConsulting Helsingborg, Skåne län Deltid
Nu söker StudentConsulting dig som vill lära och utvecklas i rollen som jobbmatchare inom ramen för, den av Arbetsförmedlingen upphandlade jobbmatchningstjänsten, ”Rusta & Matcha”.

Information om uppdraget:

Rollen som Jobbmatchare hos oss är uppdelat i tre delar och handlar om att hjälpa arbetslösa i olika åldrar, på olika plan i livet att komma ut på arbetsmarknaden igen.

Individuella samtal: Varje deltagare har en dedikerad jobbmatchare som veckovis håller i individuella samtal. Dessa går ut på att lära känna deltagaren, sätta sig in i dennes situation, både studie och arbetsmässigt. Vad behöver just denna person för att komma ut i arbete igen, vilka är deltagarens styrkor och svagheter? Jobbmatcharen hjälper till att utveckla deltagarens CV och personliga brev så att chanserna ökar att få komma på intervju. Jobbmatcharen intervjutränar med deltagaren, lägger planering, coachar och inspirerar.

Workshops: Några dagar i veckan håller jobbmatcharna workshops för deltagarna där vi går igenom ämnen såsom kommunikation, arbetsmiljö, CV/Personligt brev, Arbetsrätt, Sociala medier, konflikthantering mm. Ibland får deltagarna uppgifter att genomföra och redovisa, antingen i grupp eller individuellt.

Administration/Ekonomi: Alla arbetsuppgifter under dagen skall dokumenteras. Avvikelsehantering för deltagare som inte varit på plats, dokumentation av individuella samtal, referenstagning mm. Vi håller kontakt med våra handläggare på arbetsförmedlingen och säkerställer att de får information kring hur det går för våra deltagare. Varje jobbmatchare har en budget som skall uppnås varje månad så det ingår även viss prognostisering och beräkning av resultatersättning samt att varje vecka redogöra till sin affärschef vad som gjorts, vilka utmaningar som finns samt vad som förväntas vidare för att få ut fler deltagare i arbete och överträffa budget.

Detta söker vi:

Du som söker skall studera på högskola/universitet med minst 120 erhållna poäng (motsvarande 80 poäng enligt äldre system) inom: personal/arbetsliv, organisation/ledarskap, studie- och yrkesvägledning, företagsekonomi, arbetslivspsykologi, beteendevetenskap, arbetsterapi eller annan utbildning vi bedömer som likvärdig.

Du skall vara tillgänglig för arbete minst 1 dag i veckan under termin. Vi arbetar kontorstid mån-fre 08.00-17.00. Vid jul eller till sommaren tror vi att du kan arbeta mer.

Har du arbetat med något liknande tidigare är det meriterande men inget krav.

Som person är du ambitiös, kommunikativ och resultatfokuserad . Du är en ödmjuk lyssnare som har lätt för att omvandla det som sägs till planer och vidare actions.

Du har en social och härlig personlighet som tycker det är roligt att jobba i ett högt tempo. Du har en positiv inställning och bra energinivå som lätt smittar av sig. Du är en lagspelare men kan likaväl fokusera och leverera individuellt när det behövs. Du är strukturerad i ditt sätt att arbeta och ser alltid till att nå uppsatta deadlines.

Vi ser gärna att du är kreativ och anpassningsbar då varje deltagare är unik och behöver olika form av stöttning. Du brinner för att hjälpa och att se människor lyckas.

Om du vill arbeta med människor/personal i någon form efter din examen, ta då chansen till ett riktigt roligt extrajobb som kommer att ge dig oerhört mycket mer kunskap och fördjupad förståelse in i framtiden. Om du tycker att tjänsten låter spännande, sök den redan idag på www.studentconsulting.se. Vi kommer att tillsätta tjänsten så snart vi hittat rätt kandidat.

Välkommen med din ansökan.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60337