Jobbet Spännande PE söker teknisk Miljö- och hållbarhetskonsult till kontoret i Malmö! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Spännande PE söker teknisk Miljö- och hållbarhetskonsult till kontoret i Malmö! publicerad av Academic Work

Jobbet utgår om 5 dagar
Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Har du ett starkt intresse för miljö och hållbarhet, och helst i kombination med teknik och bygg? Vill du jobba både strategiskt och operativt med hållbart byggande? PE, ett av Sveriges ledande konsultbolag inom Teknik och Arkitektur, håller på att bygga upp sin miljöavdelning i syd, och nu söker de efter dig som gillar att ta ansvar, och som verkligen brinner för miljö, teknik och människor! Sök tjänsten redan idag!


Om tjänsten
Academic Work söker för PE:s räkning en driven MIljö- och hållbarhetskonsult med start i September, gärna så tidigt som möjligt. På PE jobbar medarbetare som drivs av att förbättra och förnya, och jobbar stenhårt för att deras kunder ska få möjlighet att arbeta mot en framtid som präglas av hållbarhet. Detta engagemang präglar både PE:s sätt att arbeta men också kulturen som finns bland medarbetarna. PE är verksamma inom Arkitektur, Bygg, Anläggning och Installation.

Arbetsuppgifter
Som Miljö- och hållbarhetskonsult kommer du att arbeta med hållbarhet inom ny- och ombyggnadsprojekt. Du arbetar både operativt och strategiskt, från att göra LCA- och/eller LCC-beräkningar, eller utforma EPD-underlag i projekt där ni jobbar med miljöinventeringar, certifieringar eller liknande. Det kan också förekomma att du jobbar som miljösamordnare i projekt.

Du jobbar alltid tätt ihop med projektmedlemmar och får både stöttning men också input i olika faser av projekten. Du jobbar också tätt ihop med beställaren och stort fokus är på den konsultativa delen.

Du kommer till exempel att:

• Göra miljöcertifieringar
• Göra LCA- och LCC-beräkningar
• Arbeta som miljösamordnare
• Arbeta med projekt och nära projektgruppen och beställaren

Tjänsten passar dig som brinner för hållbarhet och teknik, och som vill ta ett stort ansvar. Du gillar när det är fart, och uppskattar den konsultativa delen i dialog och samarbete med beställare.

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Har en utbildning inom Miljö, där du fått kunskap och intresse för bygg och teknik, eller tvärtom - en byggteknisk utbildning (Kanske väg- och vatten, byggingenjör etc)-. men där ditt intresse för hållbarhet och miljö alltid varit centralt.
• Har viss relevant erfarenhet, gärna minst 1 år, och förståelse för byggprocessen och för miljöfrågor inom hållbarhet och bygg. Kanske har du jobbat med miljöstyrning i byggprojekt, eller suttit med miljö- och hållbarhetsfrågor som beställare?
• Har goda kunskaper i både det svenska och engelska språket, då väldigt mycket av den konsultativa delen kräver mycket av din förmåga att uttrycka dig, både i tal och i skrift

Det är meriterande om du:

• Har certifierat dig inom BREEAM, WELL, Miljöbyggnad eller liknande

I denna roll kommer stort fokus läggas på dina personliga egenskaper, som är:

• Ansvarstagande
• Relationsskapande
• Strukturerad

ÖVRIG INFORMATION

• Start: September
• Omfattning: Heltid, 6 månader med goda förutsättningar att bli förlängd på uppdraget, eller rekryterad av PE, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.
• Placering: Malmö
• Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och PE:s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
• Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
• Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på malmo@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

• Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Information om företaget
PE Teknik & Arkitektur, i dagligt tal PE, grundades 2006 och är idag ett av Sveriges ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur. De har över tusen medarbetare och finns på ett trettiotal orter runt om i Sverige. Som samhällsbyggare skapar de innovativa och hållbara lösningar som formar utvecklingen av städer, infrastruktur och industri. Läs mer på www.pe.se

Referens

15043470-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till