Jobbet Spännande och innovativa Element Logic utökar med servicetekniker! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Spännande och innovativa Element Logic utökar med servicetekniker! publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Lund

Arbetsbeskrivning

Är du intresserad av mekanik, automation eller el, och har ett öga för kundkontakt? Vill du arbeta med service och reparation av robotar ute hos Element Logics kunder? Är du en serviceminded och lösningsorienterad person som använder teknik som lösning på problem? Sök tjänsten idag!

Academic Work söker för Element Logics räkning servicetekniker som kan börja omgående. Element Logic är marknadsledande inom automatiserad lagereffektivisering, där de genom sina robotlösningar sparar utrymme, effektiviserar varuflödet och reducerar kostnader för sina kunder. Och på grund av tillväxt vill Element Logic nu utöka sin framgångsrika verksamhet med två servicetekniker! Element Logic växer över hela landet, vilket innebär att vi välkomnar sökande från Skåne och hela västkuststräckan upp mot Göteborg!
Som servicetekniker är du dagligen ute hos Element Logics kunder och servar och reparerar robotarna, så att kundens lagerhantering fungerar så smidigt och effektivt som möjligt.
Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Element Logic. Element Logics intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Kandidatprofil

Som servicetekniker kommer du tillsammans med kollegor och ibland ensam att arbeta med service av robotarna som finns ute hos Element Logics kunder. Du kommer att arbeta med både förebyggande- och akut service av robotar och portar, men också med reparation, felsökning och ibland även installationer. Servicen som utförs är inte av fysiskt tung karaktär. Tjänsten som servicetekniker innefattar ca. 100 resdagar om året, där du är ute och träffar Element Logics spännande kunder på plats och under en längre tid. Kunderna finns i södra Sverige, och sträcker sig från Jönköping till Danmark. Du utgår hemifrån med din servicebil, och åker tillsammans med kollegor ut till kunden. Du kommer att tillhöra ett väldigt starkt och härligt team, som hela tiden samarbetar - och som har väldigt roligt ihop!

En stor del av tjänsten innebär kundkontakt där du är kundens support och expert på plats, och där du på ett pedagogiskt sätt förklarar vilken service som utförs och varför. Du representerar Element Logic ute hos kunden!
Under den första tiden kommer du att läras upp av en mentor, och gå utbildningar som krävs för att lyckas som servicetekniker. Du kommer att få en servicebil, en telefon, en laptop och en surfplatta.

Du kommer till exempel att:

* Arbeta med förebyggande- och akut service av robotarna
* Vara kundens serviceexpert på plats, och på ett pedagogiskt sätt förklara servicen och reparationsarbetet för kunden
* Arbeta med felsökning, reparation och installation av robotarna.

Tjänsten passar dig som är i början av din karriär och som gillar teknisk service i kombination med kundkontakt. Du har en positiv inställning till att resa runt till Element Logics olika kunder, och har ett intresse för automationsprocesser, el och/eller nätverk.

* Har ett intresse för och en viss förkunskap i mekanik, elektronik eller automation.
* Gillar att vara ute på resande fot då största delen av arbetstiden är ute hos kund.
* Är serviceminded och kundorienterad
* Har körkort
* Har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska språket, då kommunikation med kunder sker på antingen svenska eller engelska

Det är meriterande om du

* Har en gymnasieutbildning/YH-utbildning inom mekanik, elektronik eller automation
* Har arbetat med teknisk service innan, exempelvis med truckservice eller som trucktekniker
* Kan navigera och felsöka på servrar och nätverk

I rekryteringsprocessen kommer vi att lägga stor vikt vid din personlighet, och vid dig som har ett engagemang och intresse kring teknisk service och som har en positiv och prestigelös inställning till att arbeta.
Som person tar du gärna självständigt ansvar över ditt arbete, både i med- och motgång. Du drivs av att analysera problem, och genom konsekvenstänk hittar du den bästa och mest effektiva lösningen på problemet. Du har också lätt för att samarbeta och kommunicera med andra, och drivs av att utveckla relationer.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, 6 månader med chans till förlängning eller överrekrytering
* Placering: Utgår hemifrån med servicebil (Kontoret är i Lund, där du ibland kommer att vara)
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Element Logics önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal07@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Referens

15016557-SE

Liknande jobb

Hässleholm Miljö AB söker Upphandlare Hässleholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till