Jobbet Spännande mediekoncern söker NOC-tekniker med erfarenhet av Linux har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Spännande mediekoncern söker NOC-tekniker med erfarenhet av Linux publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu dig som älskar teknik, är en riktig problemlösare och har erfarenhet av Linux. Ta chansen och sök idag och få arbete globalt med drift och övervakning av IT-system!


Om tjänsten
Som NOC-tekniker kommer du arbeta med drift och övervakning av IT-system för organisationens interna system och hantera alla möjliga ärenden som kan tänkas uppkomma. Rollen är mycket varierande och passar dig som vill arbeta brett och lära dig mycket om många olika IT-discipliner. Du kommer även driva mindre projekt i NOC:s räkning och ta emot dokumentation och kravställa gentemot interna systemägare

Tjänsten passar dig som är en flexibel person och gillar att jobba med ett brett arbetsområde - ingen dag är sig lik! Skiftarbeten kommer att förekomma, Schemat är roterande på 6 veckor enligt nedan, ibland förekommer byten eller extra pass vid semestrar/utbildningar/sjukdom:

7 x 06:00-15:30 7 x fripass 7 x 21:00-06:30 7 x fripass 7 x 13:00-22:00 7 x fripass

Vidare är du en självgående och ansvarstagande person som på ett serviceinriktat sätt hanterar kritiska problem. Du är inte heller rädd till att mycket eget ansvar och kan snabbt komma igång själv med arbetet.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som

Har en eftergymnasial utbildning inom IT eller motsvarade och eventuellt driftar dina egna linux-servrar.

Du kan även en hel del om Mac OS, smartphones, nätverk, PC och har en förståelse för AD,VMWare och Web

Mycket god talad och skriven svenska/engelska

Det är meriterande om du kan programmering eller scripting, tex i Bash och Python.

Som person är du lättlärd och tar initiativ för att snabbt utvecklas på arbetsplatsen och lägger strukturerat upp ditt arbetssätt då man ibland leder inledningsdelen av den operativa IT-krishanteringen för en global koncern med närmare 100 bolag.

Kandidatprofil

Vi söker dig som
Start: Omgående

Omfattning: 138 timmar per månad

Placering: Centrala Stockholm

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Referens

15033097-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till