Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Spännande läraruppdrag inom Data Engineering! jobb i Stockholm på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Spännande läraruppdrag inom Data Engineering! på Academic Work

Spännande läraruppdrag inom Data Engineering!

Academic Work Stockholm, Stockholms län Deltid
AW Academy är ett utbildningsföretag som erbjuder tidseffektiva och kvalitativa intensivutbildningar som ett svar på den kompetensbrist som vi ser på arbetsmarknaden idag. Brinner du för att arbeta inom ditt yrkesområde och för att dela med dig och sprida dina kunskaper? Läs vidare!

Vi söker dig som antigen arbetar som lärare idag eller som vill kombinera ditt nuvarande jobb med att lära ut dina kunskaper.


Om tjänsten
Som lärare på AW Academy är du en nyckelspelare i våra utbildningar. Du får arbeta med det du har passion för, både de arbetsrelaterade teknikerna som du lär ut samt att se andra växa! Du delar AW Academys syn på undervisning och lärande och tillämpar detta genom att hålla korta föreläsningar följt av praktiska övningar och uppgifter där du stöttar, coachar och ger feedback till deltagarna. Som lärare är du ansvarig för specifika ämnen och lärandemål, vilka ligger till grund för din planering, prestation och uppföljning av deltagarna.

Arbetsuppgifter
Skapar du lärandemål och utbildningsmoduler baserat på kundens behov

Skapar du undervisningsmaterial såsom presentationer, övningsuppgifter och tester

Undervisar du på ett inspirerande och effektivt sätt utifrån AW Academys metoder
som beskrivs i The AW Academy Way

Ger du deltagarna feedback för att hjälpa dem framåt och för att främja deras lärande

Följer du kontinuerligt upp deltagarnas lärande och utveckling samt är med och utvärderar och anpassar utbildningen efter feedback

Uppdragets omfattning varierar! De flesta av våra lärare kombinerar sitt nuvarande arbete med att vara lärare på AW Academy. Oavsett hur mycket tid ditt läraruppdrag på AW Academy innebär kommer du att få en lärarintroduktion samt arbeta nära en av AW Academys Program Manager som ansvar för projektledning och genomförande av programmet.
Vi söker dig som
Det absolut viktigaste för oss är att du brinner för att lära ut dina kunskaper till andra, är kompetent inom ditt område och tycker att detta låter som ett väldigt kul uppdrag. I detta reskill-program på AW Academy så kommer alla deltagare att lära sig ett nytt yrke, vilket ibland kommer att vara utmanande för dig som lärare, men också fantastiskt roligt och utvecklande! Du är pedagogiskt lagd och framförallt nyfiken på AW Academys pedagogik samt är öppen för feedback och att ständigt utvecklas för deltagarnas bästa. Du är förtroendeingivande och ärlig i din kommunikation, så att deltagarna får de bästa förutsättningarna att ta till sig all ny information och kunskap.

Ditt specialistområde är:

Python som programmeringsspråk, inom både data engineering, analys och machine learning.

SQL

Database & Data Warehouse

Datavisualisering

PowerBI

Azure

AWS

Docker

Agil metodik

GIT

Har du kompetens inom något av dessa områden, tveka inte att söka till oss!

Övrig information:

Start; Q4 2021

Omfattning: Deltid eller heltid beroende på uppdragets omfattning

Placering: Stockholm

Rekryteringsprocessen hanteras av AW Academy och alla frågor rörande tjänsten hanteras av AW Academy. Academic Work agerar enbart som annonseringspartner och och kommer inte ta del av några kandidatuppgifter.

Information om ansökan:

Skicka in din ansökan till oss, i form av en intresseanmälan och en kort beskrivning av din bakgrund. Därefter kommer vi att kontakta dig på telefon.

Ansökningar skickas till Johanna Melander på AW Academy på [ Email address blocked ]
Information om företaget
Varför finns AW Academy?
Lärande kan snabbt bli både ineffektivt och kostsamt. För att förhindra detta startade vi AW Academy och skapade vår egen pedagogiska plattform, The AW Academy Way. Den ligger till grund för de pedagogiska metoder vi använder för att lära vuxna bristkompetenser som är högt efterfrågade på arbetsmarknaden, på ett effektivt sätt i ett högt tempo.
Vår vision är att främja individuella karriärer och på så vis stänga kompetensgapen på arbetsmarknaden. Genom Accelerated Learning rustar vi individer med rätt kompetens för morgondagens arbetsmarknad.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15056344-SE