Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Spännande heltidstjänst som kundassistent till Øresundsbron! jobb i Malmö på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Spännande heltidstjänst som kundassistent till Øresundsbron! på StudentConsulting

Spännande heltidstjänst som kundassistent till Øresundsbron!

StudentConsulting Malmö, Skåne län Heltid
Vill du ha ett roligt och fartfyllt arbete med fokus på kundservice? Brinner du för att hjälpa andra och vill utveckla din förmåga att hantera kunder? Ansök idag så kan du få chansen att få jobba vid Öresundsbron!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi en kundassistent på heltid till Öresundsbrons betalstation Malmö. I den här rollen kommer du vara på plats ute bland bilarna och assistera de som kör förbi. Du arbetar med att informera, ta betalt och lösa eventuella problem som uppstår vid passagen. Du ska även vara behändig med att dirigera trafiken och hantera ärenden som kan uppstå vid betalstationerna.

Här arbetar man utomhus dygnet runt måndag - söndag och arbetet fördelas på tre skift där man arbetar både dag, eftermiddag/kväll och natt. I och med att det här är en heltidstjänst kan dina pass komma att förläggas under alla tre skift. Du kommer ha ett rullande schema. I rollen kommer du få en gedigen utbildning i vad rollen innebär.

Behovet är fram till maj 2022!

Du kommer vara anställd av StudentConsulting men uthyrd och arbeta vid Öresundsbrons Betalstation på Lernacken i Malmö. Tjänsten kommer att starta så snart vi har hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

- Du är Serviceminded och har gärna erfarenhet av kundkontakt.
- Du har god kommunikationsförmåga.
- Du jobbar snabbt och effektivt.
- Du är lösningsfokuserad och flexibel.
- Du är punktlig noggrann och ansvarstagande.
- Då Öresundsbrons kunder pratar svenska, danska och engelska är det ett krav att du ska kunna förstå alla språken och även vara bekväm med att tala på engelska och ytterligare ett.

Vi ser gärna att i samband med ansökningen gör våra tester online som du har tillgång till via din profil. Låter detta intressant? Tveka inte och sök redan idag!

Sökord: Service, Malmö, Öresundsbron, kundtjänstmedarbetare, Kundservice

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 59701