Jobbet Spännande extrajobb som PC- och mobilreparatör har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Spännande extrajobb som PC- och mobilreparatör publicerad av Academic Work

Deltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Är du student och har du ett tekniskt intresse? Vi söker nu fingerfärdiga mobiltekniker som har möjlighet att arbeta nu heltid under sommaren och andra lov samt 2 pass/vecka under terminerna. För att bli aktuell för tjänsten ska du ha minst 1,5 år kvar av dina studier och för att lyckas i rollen bör du vara noggrann, arbetsvillig och resultatinriktad. Sök tjänsten idag och säkra ditt sommarjobb samt extrajobb till hösten!


Om tjänsten
Som mobilreparatör kommer du arbeta med reparation och felsökning av mobiltelefoner, främst Samsung. Möjlighet finns det även till att lära sig reparation och felsökningar av PC. I rollen ingår det också ansvar för den administrativa biten kopplat till reparationen, t.ex. som att registrera flödet i affärssystemet. I början av uppdraget kommer du främst att lära dig reparation av en modell, men i det långa loppet kan du involveras i flera modellers reparation vilket kommer att bredda din kompetens så väl som möjlighet till arbete.

Tjänsten passar dig som är tekniskt lagd och har ett stort intresse inom området. Viljan ska vara att bredda din kunskap kring mobiltelefoner samt få en större förståelse för hur reparationsprocessen fungerar likväl logistikflödet däromkring.

Du erbjuds

• Du får chansen att jobba på en attraktiv och strukturerad arbetsplats som erbjuder ett långsiktigt samarbete, där det även finns god chans till jobb under somrarna. För dig som läser en lämplig utbildning och har ett intresse för produkten är det även en ypperlig chans till att fylla på ditt CV med relevant erfarenhet.
• Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

• Utföra reparationer på både PC och Mobil
• Ansvara för administrativt arbete
• Registrera flödet i affärssystemet

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Studerar på yrkeshögskola, högskola eller universitet och har minst 1,5 år kvar av dina studier
• Kan arbeta i sommar och under andra ledigheter
• Kan under terminerna arbeta 2 dagar per vecka (vardagar 8-16:30)
• Har goda språkkunskaper i svenska och engelska

Du ska ha ett genuint intresse för teknik och trivas med problemlösning i alla dess former. Såklart krävs det även att du har en fingerfärdighet, då det är en hel del småkomponenter som behandlas och placeras.

Som person har du en positiv inställning och är målinriktad med sikte att nå bra resultat. Vidare är det viktigt att du är lyhörd, strukturerad och noggrann i ditt arbete. Gynnsamt är det om du har utövat/utövar någon form av lagsport då samarbete och laganda är viktigt för företaget och för dig i rollen. Slutligen är det viktigt att du som person är nyfiken och ambitiös.

Övrig information

• Start: Omgående
• Omfattning: Heltid i sommar. Deltid, två dagar/vecka under terminerna.
• Placering: Conmodo, Industrigatan, Malmö

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget
Conmodo är ett ledande företag inom eftermarknadstjänster. Conmodo har verksamhet i Norge, Sverige och Danmark samt i Tyskland/Holland (endast programvara). Vårt huvudkontor ligger i Nydalen, Oslo. Vårt mål är att erbjuda de bästa och snabbaste lösningarna för våra partners och deras kunder när det gäller reparationer, system, support, logistik och recommerce.

Referens

15043343-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till