Jobbet Sourcing Manager till läkemedelsföretag i centrala Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Sourcing Manager till läkemedelsföretag i centrala Stockholm publicerad av ValueOne

Stockholm

Arbetsbeskrivning

ValueOne söker en Sourcing Manager till ett konsultuppdrag på ett läkemedelsföretag i Stockholm. Uppdraget ska tillsättas snarast och förväntas löpa över sex månader.

Om rollen

Detta är en roll där du ska arbeta med sourcing, leverantörsutvärdering samt avtalsförhandling för utveckling och tillverkning inom av läkemedel inom företagets produktionsenhet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Utveckla och implementera sourcingstrategier på kort och längre sikt i syfte att stödja utvecklingen av projekt från sen utveckling till kommersialisering och livscykelhantering
  • Leda urvalsprocesser för leverantörer
  • Jämföra Business Cases för strategiska inköpsbeslut
  • Leda tvärfunktionella team för förhandlingar om avtal för tekniköverföring och utvecklingstjänster, tillverknings- och leveransavtal

Du rapporterar till chefen för Strategic Sourcing.

Erfarenhet och kompetens

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom läkemedel, teknik, bioteknik eller liknande kombinerat med kvalificerade kunskaper i upphandling och inköp. Minst fem års erfarenhet av strategiskt inköp från en kontraktstillverkande verksamhet är ett krav. Du måste även ha jobbat med leverantörsutvärdering och relationsbyggande inom läkemedels- eller bioteknikbranschen.

För att bli framgångsrik i rollen krävs att du har goda färdigheter inom inköp och upphandling och omfattande erfarenhet av förhandlingar om komplexa avtal på global nivå.

Du är en skicklig strateg och erfaren förhandlare med stort intresse och förståelse för kommersiella och tekniska frågor. Du är van att arbeta i en mångkulturell miljö och har en väl utvecklad förmåga att skapa och behålla relationer både med interna och externa kontakter.

Ansökan

Du är välkommen att skicka in din ansökan via vår hemsida på: [ Link removed ] - Click here to apply to Sourcing Manager till läkemedelsföretag i centrala Stockholm. Uppdragen tillsätts löpande varför vi gärna vill ha din ansökan så fort som möjligt. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Olof Widmark, 070 786 80 99.

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.


Referens

valueone1201

Om företaget

Vi utvecklar och effektiviserar er Supply Chain! Med vår bakgrund från ledande befattningar inom Supply Chain Management i olika organisationer förstår vi ert behov. I en snabbföränderlig värld med krav på att ständigt förbättra, effektivisera eller helt förändra Supply lösningar kan vi snabbt bidra till att lösa de situationer och utmaningar ni ställs inför. Vår uppskattade hands-on approach gör att vi kan rådge och snabbt tillgodose alla behov av process- och organisationsutveckling, resursstöd samt de rekryteringsbehov ni kan tänkas ha. Sedan starten 2009 har vi inom en mängd branscher framgångsrikt och utifrån olika behov genomfört flera hundra uppdrag inom våra tre verksamhetsområden: Verksamhetsutveckling, Interimslösningar och Rekrytering. ValueOne stödjer företag verksamma inom olika branscher och våra kunder är av alla storlekar och opererar såväl nationellt som globalt. Vårt ständigt växande Supply Chain Community med kompetenta konsulter och kandidater har bred erfarenhet från olika branscher och roller. Med vår specialistkompetens och operativa erfarenhet skapar vi ökad konkurrenskraft utifrån ert behov med särskilt fokus på Change Management och implementering. Så välkommen till ValueOne, vi ser fram emot möjligheten att utveckla och effektivisera er Supply Chain!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till