Jobbet Sourcing and Supply Manager för uppdrag hos företag i norra Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Sourcing and Supply Manager för uppdrag hos företag i norra Stockholm publicerad av ValueOne

Jobbet utgår om 3 dagar
Projektanställd-Visstidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

ValueOne söker en Sourcing and Supply Manager för ett sex månader långt konsultuppdrag hos ett företag i norra Stockholm. Uppdraget är på heltid och ska tillsättas snarast.

Om rollen

I rollen som Sourcing and Supply Manager ska du ansvara för att identifiera, välja, förhandla samt skriva avtal med underentreprenörer för reparation och underhåll. Du utför analyser och planerar tillförseln och distributionen av reservdelar.

Din bakgrund

Vi söker dig som har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och har en högskoleutbildning inom ekonomi, teknik, supply chain eller liknande. Erfarenhet av upphandling av underentreprenörer är ett måste för rollen. Du har erfarenhet av prognos- och analysarbete och är en skicklig förhandlare samt är van utvärdera och att hantera leverantörskontakter. Som person är du handlingskraftig och analytisk med stor förmåga till självständigt arbete. Du har lätt för att skapa och behålla kontakter och har en god social och kommunikativ förmåga.

Ansökan

Du är välkommen att skicka in din ansökan via vår hemsida på: https://valueone.se/aktuella-jobb/. Uppdragen tillsätts löpande varför vi gärna vill ha din ansökan så fort som möjligt. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Olof Widmark, 070 786 80 99.

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.


Referens

valueone1167

Om företaget

Vi utvecklar och effektiviserar er Supply Chain! Med vår bakgrund från ledande befattningar inom Supply Chain Management i olika organisationer förstår vi ert behov. I en snabbföränderlig värld med krav på att ständigt förbättra, effektivisera eller helt förändra Supply lösningar kan vi snabbt bidra till att lösa de situationer och utmaningar ni ställs inför. Vår uppskattade hands-on approach gör att vi kan rådge och snabbt tillgodose alla behov av process- och organisationsutveckling, resursstöd samt de rekryteringsbehov ni kan tänkas ha. Sedan starten 2009 har vi inom en mängd branscher framgångsrikt och utifrån olika behov genomfört flera hundra uppdrag inom våra tre verksamhetsområden: Verksamhetsutveckling, Interimslösningar och Rekrytering. ValueOne stödjer företag verksamma inom olika branscher och våra kunder är av alla storlekar och opererar såväl nationellt som globalt. Vårt ständigt växande Supply Chain Community med kompetenta konsulter och kandidater har bred erfarenhet från olika branscher och roller. Med vår specialistkompetens och operativa erfarenhet skapar vi ökad konkurrenskraft utifrån ert behov med särskilt fokus på Change Management och implementering. Så välkommen till ValueOne, vi ser fram emot möjligheten att utveckla och effektivisera er Supply Chain!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till