Jobbet Sourcing- och inköpsansvarig till RFSU’s e-handelssortiment har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Sourcing- och inköpsansvarig till RFSU’s e-handelssortiment publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du en affärsdriven och målinriktad inköpare? Besitter du en god analytisk förmåga och ett strategiskt tänkande? RFSU erbjuder dig en utvecklade roll som inköpsansvarig till deras kontor i Kista där du får vara med på en expansion och utvecklingsresa inom nordisk e-handel.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos RFSU AB.

Om företaget

RFSU AB omsätter drygt 200 miljoner SEK, har god tillväxt och lönsamhet. Nu förstärker bolaget organisationen i syfte att ge förutsättningar för ytterligare tillväxt. Majoriteten av försäljning sker utanför Sverige till Norge, Finland och Danmark. RFSU AB:s främsta försäljningskanaler är dagligvaruhandeln, apotek och e-handel. Bolaget säljer produkter inom kategorierna kropp & hälsa samt sex & samlevnad. I produktportföljen finns starka nordiska varumärken som bl.a. RFSU och Carmex men även lokalt starka varumärken som finska Sultan. RFSU AB ägs av förbundet RFSU och drivs 100% som övrig kommersiell verksamhet. Överskottet av försäljningen ger förutsättningar för förbundet RFSU (Riksförbundet för sexuell upplysning) att bedriva information och upplysning inom sex- och samlevnadsområdet. Läs gärna mer på www.rfsu.com.

Arbetsuppgifter

I rollen som inköpsansvarig är ditt huvudsakliga fokus att utveckla RFSU’s e-handelssortiment och dess leverantörer i linje med våra höga tillväxtmål. Du arbetar aktivt för att optimera inköpspriser, lagerhållning med mer samt med att hitta nya lösningar, produkter och leverantörer med ett övergripande fokus på långsiktig hållbarhet. Du ansvarar för att leverantörerna är i linje med RFSU:s övergripande policys samt är konkurrenskraftigt i relation till de kvalitets- och logistikkrav som ställs. För att kontinuerligt utveckla och stärka vår konkurrenskraft arbetar du självständigt med att lokalisera, etablera, driva och utveckla befintliga samt nya leverantörer. Genom ett nära samarbete med e-handelsavdelningen säkerställer du korrekta och tillförlitliga inköpsprognoser. Slutligen, tillsammans med andra avdelningar på RFSU säkerställer du att vi fortsatt går i bräschen avseende produkt- och förpackningslösningar för e-handel. Du rapporterar till inköps- & logistikchefen. I tjänsten förekommer även resor ett par gånger om året.

Formella krav

• Relevant eftergymnasial utbildning inom inköp • Minimum 2 års erfarenhet i rollen som inköpare • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift • Mycket hög digital mognad och datadriven i det dagliga arbetet Meriterande • Erfarenhet från en liknande bransch • Erfarenhet av att arbeta med att köpa in och utveckla egna varumärken För att trivas i rollen ser vi att du är mycket affärsinriktad, målinriktad och nyfiken. Då du planerar och ansvarar för en del av inköpsavdelningen och RFSU’s produktportfölj, ser vi att du besitter ett strategiskt tänkande och kan på ett strukturerat sätt lägga en plan för ditt arbete. Då arbetet innebär hantering av många artiklar ser vi att du har en god analytisk förmåga för att säkerställa att RFSU ligger i framkant vad gäller produkthantering och inköp. Slutligen ser vi att du trivs med att arbeta självständigt utifrån ett större team och kontakt med många av företagets avdelningar.

Övrig information

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid Plats: Kista, Stockholm Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: inköpare, inköpsansvarig, sourcing, e-handel, RFSU, leverantör, lagerhållning, inköpsprognoser, förpackningslösningar.

Referens

2827501

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till