Jobbet Sommarpersonal till lager på heltid sökes till kund i Borås! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Sommarpersonal till lager på heltid sökes till kund i Borås! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Borås
0,00kr/ år
63 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Vill du jobba inom lager under sommaren? Har du flinka fingrar och kan börja arbeta omgående?
-Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker för kunds räkning lagerpersonal till returavdelningen av kläder och heminredning. Vår kund är ett modeföretag som har en del av sin verksamhet centralt i Borås.
Att arbeta på lager kan vara fysiskt krävande och det gäller att vara alert och effektiv, varför du bör ha bra fysik och inte ha några problem med att jobba under tidspress. Du är en teamplayer och vill sätta upp egna mål för varje arbetsdag. Flexibilitet och noggrannhet värdesätts högt liksom vikten av att vara engagerad och stresstålig.

Dina arbetsuppgifter kommer innebära hantering av returer.
Uppdraget innebär att du kommer vara anställd av StudentConsulting och arbeta hos vår kund som konsult. Uppdraget är på heltid och arbetstiderna kommer vara främst dagtid, mån-fre.
Anställningen är en visstidsanställning och uppdraget gäller mellan v.23-v.35.
Vi kommer ha löpande intervjuer och uppdraget startar måndag v.23, så vänta inte med din ansökan!

Detta söker vi:

Din profil:
-Gymnasiekompetens
-God fysik
- Förmåga att snabbt se logiska samband och ha ett gott siffersinne.
-Är organiserad, strukturerad och noggrann.
- Du ska vara tillgänglig för jobb hela sommaren.

Som person är du arbetsvillig och tvekar inte att hugga i om det behövs. Du är flexibel, stresstålig och har en positiv inställning. För att passa för denna tjänst inom lager ska du trivas med att arbeta i ett högt tempo.

Lagererfarenhet är inget krav men är meriterande.
Körkort är meriterande

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

42286

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Extrajobb-studentjobb - Borås).
Du kan avregistrera dig när som helst.