Jobbet Sommarpersonal inom service till HH Ferries Group har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Sommarpersonal inom service till HH Ferries Group publicerad av Academic Work

Heltid
Helsingborg
0,00kr/ år
10 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du en fena på service och kundbemötande? Drivs du av att hjälpa kunder och söker du sommarjobb? I så fall har vi det perfekta jobbet för dig! HH Ferries Group söker över 100 drivna serviceminded personer som kan arbeta hela sommaren på färjan eller på land i antingen Helsingborg eller Helsingör. Sök redan idag då vi selekterar löpande!

Academic Work söker över 100 personer till HH Ferries Group. Du kommer antingen att arbeta på färjan mellan Helsingborg - Helsingör alternativt jobba på land i Helsingborg eller Helsingör. Att jobba på något utav företagets fyra fartyg innebär att man kan komma att arbeta i exempelvis butik, café, bar eller servis. I land kan det istället vara så att du dirigerar trafik, möter kunder i drive-In eller vår fraktavdelning. Oavsett var du hamnar så kommer arbetstiden oftast att innebära arbete både dag, kvälls- och nattskift.

För samtliga arbeten är det viktigt att du är en utåtriktad social person med ett servicetänk. Du trivs med samarbete och är en tillmötesgående person.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men att du sedan kommer anställas direkt hos HH Ferries Group.

Kandidatprofil

Beroende på var du hamnar kommer arbetsuppgifter variera något, i de flesta tjänster förekommer dock kassahantering och kundbemötande. Vi kommer att göra ett urval baserat på dina tidigare erfarenheter så framhäv gärna dina erfarenheter i din ansökan. Exempelvis om du har cafévana eller baristautbildning och vill arbeta i cafét, har arbetat i en butik och därför har kassavana eller har arbetat med service i stort.

Oavsett var du kommer att arbeta är laganda och samarbetsförmåga viktiga delar för arbetet där målet är att ge gästerna det lilla extra och alltid tillmötesgå gäster i deras förväntningar till företaget.

* Är minst 18 år gammal
* Har möjlighet att arbeta dygnets alla timmar under sommarmånaderna
* Är flytande i svenska eller danska
* Är stresstålig
* Är simkunnig (gäller för dig som kommer arbeta ombord)
* Inte är höjdrädd (gäller för dig som kommer arbeta ombord)

Det är viktigt att ovanstående information framgår i din ansökan. Kan du exempelvis inte simma, vänligen skriv det i ansökan så att vi vet vad för arbete du kan komma att bli aktuell för.

Det är meriterande om du:

* Har arbetat med serviceyrken tidigare
* Har kassavana
* Har en baristautbildning
* Har truckkort
* Är flerspråkig

Som person är du utåtriktad och har god samarbetsförmåga med en känsla för service. Du är kommunikativ och en problemlösare som i samarbete med dina kollegor hanterar företagets gästers behov och önskemål med glädje. Du är ordningssam, noggrann och tar ansvar för dina arbetsuppgifter.

Om du jobbar ombord på fartyget innebär det att du kommer att ingå i fartygets säkerhetsorganisation vilket betyder att du ska ta del av information om säkerheten ombord. Vid eventuell anställning genomförs därför säkerhetsutbildningar och en läkarundersökning.

Då HH Ferries seglar med tre danskflaggade fartyg och ett svenskflaggat fartyg kan du komma att arbeta i antingen Danmark eller Sverige. Det kan betyda, beroende på vilket land du bor i, en viss del administrativt förarbete från Din sida, som att öppna bankkonto, inskriva sig i landets socialförsäkring och anskaffa ett personnummer med mera (gäller om man bor i Sverige och arbetar på danskflaggat fartyg eller omvänt). För mer info angående att arbeta över gränserna, se www.oresunddirekt.se eller www.oresunddirekt.dk.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Feb-Juni beroende på vilken tjänst
* Omfattning: 50%, 75% och 100%
* Placering: Helsingborg/Helsingör
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Referens

15000449-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Extrajobb-studentjobb - Helsingborg).
Du kan avregistrera dig när som helst.