Jobbet Sommarjobbare med lätt sömnadskunskap sökes till Eskils Tryckeri i Borås! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Sommarjobbare med lätt sömnadskunskap sökes till Eskils Tryckeri i Borås! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Borås
0,00kr/ år
3 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Söker du ett sommarjobb i Borås? Är du tillgänglig för jobb från v26 till v29? Då kan vi ha jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu två personer som under sommaren ska jobba med lättare sömnad där dina arbetsuppgifter kommer att vara att sy plastremmar med en raksöm.

Du kommer vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund Eskils Tryckeri i Borås! Du kommer att arbeta skift med både dag och kvällspass under v26 till v29 samt eventuellt v31. Det är viktigt att du som söker kan arbeta heltid under dessa veckor!

Detta söker vi:

Vi vill att du som söker är driven, uppmärksam och noggrann! Du gillar att arbeta i team men är också självgående och ansvarstagande! Störst vikt lägger vi vid dina personliga egenskaper och att du är en positiv och glad person som vill jobba med ett gäng härliga kollegor.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter från liknande arbetsuppgifter! Låter jobbet intressant? Sök redan idag då vi behandlar ansökningarna löpande.

Om arbetsgivaren:

Eskils är tryckeriet som tagit steget till att bli en idérik kommunikationspartner. De erbjuder kompletta helhetslösningar, från analys och skapande, till tryck och logistik. Varje uppdrag är unikt och resulterar i ett smart, skräddarsytt koncept. Allt för att optimera deras insatser så att de alltid ger bästa totalekonomi för deras kunder. De har flera av Nordens största kedjeföretag och varumärken på kundlistan och förstår värdet av att blixtsnabbt reagera på förändrade köpmönster i marknaden.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

42894

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till