Jobbet Sommarjobbare Fjärrmätningscentralen har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Sommarjobbare Fjärrmätningscentralen publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Sundsvall

Arbetsbeskrivning

Har du ett sinne för ordning och noggrannhet och vill vara med i digitaliseringen av virkesmätning? Biometria söker dig som är student och som vill utvecklas tillsammans med företaget på fjärrmätningscentralen i Sundsvall under sommaren. Det här är en fantastisk möjlighet att komma in hos ett välrenommerat och tryggt företag som är kedjan mellan skogen och industrin. Är Biometria din nästa arbetsplats under sommaren? Sök tjänsten redan idag då urval sker löpande.


Om tjänsten
Har du ett sinne för ordning och noggrannhet och vill vara med i digitaliseringen av virkesmätning? Biometria söker dig som är student och som vill utvecklas tillsammans med företaget på fjärrmätningscentralen i Sundsvall under sommaren. Det här är en fantastisk möjlighet att komma in hos ett välrenommerat och tryggt företag som är kedjan mellan skogen och industrin. Är Biometria din nästa arbetsplats under sommaren? Sök tjänsten redan idag då urval sker löpande.

Arbetsuppgifter
Skogsbranschen utvecklas genom digitalisering och nya förväntningar från kunder och leverantörer. Genom den förändrade teknik- och utvecklingsprocessen som pågår inom virkesmätningen har Biometria startat en fjärrmätningscentral som nu behöver uppstöttning under sommaren.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Biometria.

Som virkesmätare hos Biometria kommer du att arbeta med ankomstkontroller och mätning av virke via fjärrmätningscentralen i Sundsvall. Det innebär att du kommer att övervaka och ta in bilder från kameror via fotoriggar på virkesterminaler runt om i landet. Detta för att kunna mäta och bedöma kvalitén på råvaran för prissättning innan de kommer in till industrierna.

Du kommer till exempel att:

• Genomföra mätningar av virkesbilar i bild
• Ha kontakt med transportörer och virkesadministratörer
• Medverka till utvecklingen av verksamheten både tekniskt, produktivitets- och kvalitetsmässigt

Tjänsten passar dig som har ett utvecklat ordningssinne och ett intresse för skogsindustrin där du får möjligheten att medverka i utvecklingen av fjärrmätning. Du kommer att få en grundlig introduktion och utbildning om ca. 2-4 veckor där du arbetar nära andra virkesmätare. Teamet du kommer arbeta i består av ca 20-30 medarbetare.

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Studerar på eftergymnasial nivå på högskola eller universitet
• Har god datavana
• Talar och skriver på svenska obehindrat, då kontakter med kunder och chaufförer sker på språket
• För att kunna genomföra bedömningar och skiftningar av råvarorna krävs det fullt färgseende

I det här uppdraget kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som trivs med varierande arbetstider då arbetet kommer att utföras i skift som fördelas under förmiddag-, dag,- eftermiddag-, natt, och helgskift. Biometria söker dig som har ett sinne för detaljer och gillar ordning och reda. Självklart är du en lagspelare med god samarbetsförmåga som tycker om en arbetsmiljö där du tillsammans med dina kollegor hela tiden utbyter tankar, erfarenheter och kunskap! Samtidigt som du trivs i grupp väntar du inte in nya direktiv utan är självgående i ditt arbete.

ÖVRIG INFORMATION

• Start: Juni v. 24 t.om. v. 33
• Omfattning: Skiftgång under sommaren
• Lön: Anställningsvillkor enligt gällande kollektivavtal för virkesmätning
• Placering: Skepparplatsen 1, Centrala Sundsvall
• Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Biometrias önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
• Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
• Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Referens

15026770-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till