Jobbet Sommarjobba som värdetransportör! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Sommarjobba som värdetransportör! publicerad av StudentConsulting

Sista ansökningsdag
Heltid
Umeå
0,00kr/ år
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du en ansvarstagande, noggrann person som vill jobba med värdetransport? Nu söker vi en väktare med B-körkort som vill jobba åt vår kund i Umeå.

Information om uppdraget:

Vår kund är marknadsledande inom värdehantering i Sverige. Basen i deras verksamhet är att på ett säkert och pålitligt sätt hantera kontanter och värdeföremål som finns i samhället.

I arbetsuppgifterna ingår hämtning och lämning av pengar, tömma serviceboxar samt ladda uttagsautomater hos deras kunder. Tjänsten innebär ett självständigt och omväxlande arbete som kräver hög integritet och effektivitet. Eftersom att tjänsten innebär mycket kundkontakt är viktigt att du har en god kommunikationsförmåga. Du som söker får gärna ha tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Vår kund kommer stå för värdetransportutbildningen om du inte redan har detta.

Arbetstiderna är förlagd på vardagar. Du kommer bli anställd av StudentConsulting och uthyrd till kundföretaget. Uppdraget är på heltid och förväntas starta i början av sommaren och pågå till augusti månad.

Detta söker vi:

Tjänsten kräver B-körkort och väktarutbildning. Du behöver vara noggrann och kunna säkerställa god kommunikation med kunder. Det är viktigt att du som söker är van med att ta ett stort ansvar, arbeta med hög moral och är stresstålig. Du behöver även vara ostraffad, drogfri och utan betalningsanmärkningar.

Passar du in på beskrivningen ovan? Vi jobbar löpande med urval och intervjuer, så välkommen med din ansökan! Vid frågor om detta jobb är du välkommen att kontakta malin.norgren@studentconsulting.com.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

41137

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Transport - lager - logistik - Umeå).