Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Sommarjobba som Underhållsberedare eller Maskinregisteransvarig mot Auto eller Mek. jobb i Gävle på BillerudKorsnäs AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Sommarjobba som Underhållsberedare eller Maskinregisteransvarig mot Auto eller Mek. på BillerudKorsnäs AB

Sommarjobba som Underhållsberedare eller Maskinregisteransvarig mot Auto eller Mek.

BillerudKorsnäs AB Gävle, Gävleborgs län Heltid
Beskrivning av befattning

Visstidsanställning

SommarjobbBefattning

Sommarjobba som Underhållsberedare eller Maskinregisteransvarig mot Auto eller Mek.Beskrivning av tjänsten

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Vi erbjuder sommarjobb från maj till augusti (v.23-v.35). Uppge redan i din ansökan vilka veckor du önskar arbeta. Tjänsten är på dagtid med möjlighet till flextid.

Vill du vara med och skapa ett underhåll i världsklass?Sommarjobba som Underhållsberedare eller med Maskinregister inriktning Auto eller Mek.

Vi söker dig som vill vara med och skapa förutsättningar för ett planerat, effektivt och säkert underhållsarbete. Du blir en del av ett team bestående av nio Underhållsberedare och fem Maskinregisteransvariga som ansvarar för att bereda underhållsinsatser och maskinregister på Gävle bruk.

Om tjänsten
I rollen som Underhållsberedare kommer du att vara med och skapa möjlighet för våra utförare att jobba planerat, effektivt och säkert, genom att förbereda underhållsinsatser. Beredningen syftar till att svara på frågorna ”VAD som ska göras” och ”HUR det ska göras”. Du kommer att arbeta i nära samarbete med kollegor inom beredargruppen, arbetsledare och utförare. Fokusområde är El/Instrument eller mekanik.

I rollen som Maskinregisteransvarig kommer du att vara med och skapa värde genom att ansvara för maskinregisterupplägget i vårt anläggnings- och underhållssystem. Lägga upp rätt reservdelar mot rätt objekt. Du kommer att få lära dig hur man lägga upp nya artiklar kopplade mot SSG-nummer, som sedan med hjälp av förrådet blir kopplat till vårt anläggningsförråd. Stödja i att ta bort förrådsförda artiklar som inte används längre. Stödja i att hitta ersättningsartiklar till utgående artiklar.

Tillsammans med dina kollegor kommer du att vara en viktig pusselbit för att utveckla driftsäkerheten för anläggningen. Vi arbetar målstyrt med tydliga strategier och visioner om att uppnå ett underhåll i världsklass.Kvalifikationer

Vi ser att du har relevant utbildning eller går på en utbildning lägst på gymnasienivå, eller relevant yrkeserfarenhet. God datorvana är ett krav och erfarenheter av datorbaserade underhållssystem är meriterande. Vi lägger stor vikt på din personliga lämplighet.Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som Underhållsberedare / Maskinregisteransvarig är du en strukturerad och noggrann person med förmågan att se detaljerna som skapar värde. Vi söker dig med stort driv med en vilja att lära och samarbeta med din omgivning för att nå resultat och uppsatta mål. En förutsättning för att lyckas är en förmåga att kommunikativt bemöta dina kollegor och intressenter på ett respektfullt sätt.Kontakt

Vi tar endast emot ansökningar via vårt system. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Richard Lipponen, Gruppchef Beredning, telefon 026-151409.Sista dag för ansökan

2022-02-28Ansökningsinformation

Välkommen med din ansökan senast 2022-02-28. Urval och kandidatkontakt kan komma att ske löpande under ansökningsperioden.

Du kan förvänta dig återkoppling senast under april 2022. I det fall du har sökt flera sommarjobb hos oss får du återkoppling i varje enskild rekryteringsprocess.

Observera att du måste ha fyllt 18 år innan du kan få anställning hos oss och att betyg eller annan utbildningdsdokumentation kan komma att efterfrågas. 

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 2021-946