Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Sommarjobba som truckförare job in Jönköping at Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Sommarjobba som truckförare på Uniflex

Sommarjobba som truckförare

Uniflex Jönköping, Jönköpings län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Jobbeskrivning
Vill du jobba inom lager i sommar? Trivs du att köra truck och vill jobba tillsammans med ett bra team? Just nu söker vi en person som vill jobba heltid med start omg till och med v.32 som truckförare, eventuellt kan tjänsten komma att bli förlängd. Vi söker dig som har god truckerfarenhet och är inte rädd för att förflytta stora förmål. Du kommer köra orderplock + höglyftande plocktruck, och vi ser att du har gedigen erfarenhet av detta och känner dig trygg i din körning. Stor vikt läggs vid att du kan jobba hela sommaren utan någon semester eller avbrott. Krav Truckort (A1-B4) Kunna jobba hela sommaren Svenska Meriterande Lagervana Körkort samt tillgång till bil

Personliga egenskaper
Vi söker dig som vill jobba heltid under semesterveckorna v.25-32. Du ska vara en social lagspelare som tycker om att arbeta tillsammans med ett glatt gäng människor. Du ska vara självständig och ansvarstagande. Vi önskar att du är bekväm i din truckkörning. Låter detta som ett spännande sommarjobb? Välkommen att söka redan idag!


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 

Rekommenderade jobb

Sommarjobba som truckförare
Uniflex Jönköping Heltid
ledande elektriker eltel
Eltel Networks Infranet AB Jönköpings län - Jönköping Deltidsanställd
Ej angett
ledande elektriker eltel
Eltel Networks Infranet AB Västra Götalands län - Borås Deltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 54368