Jobbet Sommarjobba som traversförare på SSAB i Finspång! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Sommarjobba som traversförare på SSAB i Finspång! publicerad av Skill

Heltid
Finspång
0,00kr/ år
12 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Om företaget
SSAB utvecklar höghållfasta stål och tillhandahåller tjänster för bättre prestanda och utifrån ett hållbarhetsperspektiv. Företaget är en ledande producent på den globala marknaden för avancerade höghållfasta stål (AHSS) och seghärdade stål (Q&T), tunnplåt, grovplåt och rörprodukter samt konstruktionslösningar inom byggsektorn. SSABs stål och tjänster bidrar till lägre vikt hos slutprodukten och ökar även produktens styrka och livslängd. SSAB har ett kostnadseffektivt och flexibelt produktionssystem. SSABs produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA har en årlig produktionskapacitet av stål på cirka 8,8 miljoner ton. Företaget har också kapacitet att bearbeta och färdigställa olika stålprodukter i Kina och en rad andra länder. I Sverige och Finland sker produktionen i integrerade masugnsprocesser. I USA sker skrotbaserad produktion i elektriska ljusbågsugnar.

Dina arbetsuppgifter
Vi på SKILL hjälper just nu SSAB i Finspång att hitta en traversförare till deras anläggning under sommarperioden maj-augusti. Krav för tjänsten är att du har traverskort och praktisk erfarenhet av traverskörning. Vi ser gärna att du har erfarenhet från industri sedan tidigare i ditt yrkesliv. Företaget erbjuder en bra arbetsmiljö där säkerhet är högt prioriterat. Arbetstiderna är förlagda till ständig eftermiddag och är ett tidsbestämt uppdrag med början i mitten av maj och som fortlöper augusti ut. Även om just det här uppdraget är tidsbestämt så kommer den här erfarenheten kunna förbättra dina chanser vid senare rekrytering eller bemanning på företaget. Vi arbetar just nu med urvalsprocessen så ta chansen att sök redan idag!

Din profil
Du är en positiv, arbetsam och social medarbetare som snabbt hittar din plats i både personalgrupp och arbetsflödet. Du kommer att bidra till att produktionen fortgår som planerat så viktiga egenskaper hos dig är lyhördhet, viljan att lära och att du kan hantera monotona uppgifter utan problem. Vi ser det som meriterande om du har lokal anknytning till just Finspång.

Ansökningsförfarande
För det här uppdraget kommer du få en visstidsanställning hos oss på SKILL och arbeta ute hos kund som konsult. Rekryteringen sker löpande så sök tjänsten redan idag via Skills hemsida www.skill.se . Vid eventuella frågor eller funderingar, kontakta ansvarig rekryterare Fredrik Löfgren 011-19 94 73 eller fredrik.lofgren@skill.se Välkommen med din ansökan!

Referens

3422

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Extrajobb-studentjobb - Finspång).
Du kan avregistrera dig när som helst.