Jobbet Sommarjobba som svetsare på Scania Ferruform har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Sommarjobba som svetsare på Scania Ferruform publicerad av Ferruform Aktiebolag

Deltidsanställd
Luleå

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

I svetsprocesserna används ett flertal svetstekniker. Båg- MAG- TIG laser-svetsning.
Merparten av svetsningen utförs i robotceller och i de flesta fall är hanteringen av svetsgodset automatiserat. Svetsning av axeländar på bakaxelbryggor görs med hjälp av lasersvetsteknik. 
Scania har intern svetsutbildning för såväl manuell- som robotiserad svetsningansvarsområde.

Som produktionsarbetare är din huvudsakliga uppgift att se till så att tillverkningsprocessen av företagets produkter går felfritt till. Du arbetar på en produktionslina och tillsammans med din arbetsgrupp ansvarar ni för att planerad produktion genomförs enligt gällande rutiner, instruktioner och kvalitetskrav. I dina arbetsuppgifter ingår att förbereda och genomföra omställningar enligt instruktioner. Även enklare underhåll på verktyg och utrustning ingår i dina arbetsuppgifterkvalifikationer.


  • Godkänd gymnasieutbildning
  • Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift
  • B-körkort
  • Svetsutbildning, antingen via gymnasiet eller godkänd yrkesutbildning


erfarenhet.

Har du tidigare erfarenhet av industrin är detta meriterande men inte ett krav.


ansökan.

Sommarjobb på Scania Ferruform
Randstad stärker nu upp inför vår & sommarperioden 2020 med flertalet nya medarbetare.

Vi söker dig som har hög arbetsmoral & ansvarskänsla, viljan att alltid prestera på topp & göra ett bra arbete ifrån dig. Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos kund

Vi söker olika profiler i form av svetsare, truckförare, samt maskinoperatörer till vår kund Scania Ferruform. Om du vill ha en arbetsplats som erbjuder spännande arbetsuppgifter i hjärtat av svensk industri kommer du att trivas på Scania.
 
Ort: Luleå
Omfattning: Heltid, visstid

Dina arbetsuppgifter 
Som produktionsarbetare är din huvudsakliga uppgift att se till så att tillverkningsprocessen av företagets produkter går felfritt till. Du arbetar på en produktionslina och tillsammans med din arbetsgrupp ansvarar ni för att planerad produktion genomförs enligt gällande rutiner, instruktioner och kvalitetskrav. I dina arbetsuppgifter ingår att förbereda och genomföra omställningar enligt instruktioner. Även enklare underhåll på verktyg och utrustning ingår i dina arbetsuppgifter. 


Arbetsbeskrivning, svetsare 
I svetsprocesserna används ett flertal svetstekniker. Båg- MAG- TIG laser-svetsning.
Merparten av svetsningen utförs i robotceller och i de flesta fall är hanteringen av svetsgodset automatiserat. Svetsning av axeländar på bakaxelbryggor görs med hjälp av lasersvetsteknik. 
Scania har intern svetsutbildning för såväl manuell- som robotiserad svetsningDin erfarenhet
Har du tidigare erfarenhet av industrin är detta meriterande men inte ett krav. Det viktigaste är din drivkraft och ditt intresse för produkten, kvalitén och produktionsprocessen i stort. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Denna tjänst kräver att du behärskar svenska och engelska på en god nivå, då tjänsten innefattar läsande av manualer och instruktioner.

 Kvalifikationer
  • Godkänd gymnasieutbildning
  • Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift
  • B-körkort
  • Svetsutbildning, antingen via gymnasiet eller godkänd yrkesutbildning

Dina personliga egenskaper
Som konsult hos oss är du Randstads främsta ansikte utåt. Du arbetar i skift med många olika kollegor vilket innebär att din sociala kompetens, ditt driv och din samarbetsförmåga är högt värderade. Du har en vilja att utvecklas, en stark initiativförmåga är något vi förväntar oss av dig som söker. 
 
Då arbetstiderna varierar stort mellan veckorna är det vidare viktigt att du är en person som trivs med skiftarbete. Är du dessutom noggrann och ansvarstagande samt en person som uppskattar arbete i högt tempo så tror vi att du kommer trivas här!
 
För att du ska känna dig trygg & få de bästa förutsättningarna i ditt arbete startar anställningen med en introduktionsutbildning där du får veta mer om Scania, kärnvärden och kultur, din arbetsroll samt den ergonomiska arbetsmiljön.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet för det här uppdraget. Du är en noggrann och flexibel, som sätter ett högt värde på att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete, samt är bra på att planera och organisera din arbetsvardag. Du är prestigelös och vill jobba för teamets bästa, och har inget emot att ge en hjälpande hand till en kollega när det behövs. 
 
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad
Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens största företag inom rekrytering och bemanning

För information: I denna rekrytering samarbetar Scania med Randstad. Vid frågor om tjänsten eller själva ansökningsprocessen vänligen kontakta konsultchef Evelina Eriksson, evelina.eriksson@randstad.se
 
Sista ansökningsdag: 2020-03-31, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Referens

201269142

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till