Jobbet Sommarjobba som receptionist har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Sommarjobba som receptionist publicerad av StudentConsulting

Heltid
Piteå
0,00kr/ år
3 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du en driven och serviceinriktad person som är intresserad av att arbeta som receptionist? Då har vi jobbet för dig! Vi söker dig som kan sommarjobba hela sommaren på Pite Havsbad.

Information om uppdraget:

Pite Havsbad som är en av Europas största anläggningar för turism och konferenser genomför nu en rekrytering för sommarpersonal. Arbetsuppgifterna innebär att arbeta i reception, informera kunder och svara i telefon. Du är ansiktet utåt för kunder och anställda där stor servicekänsla är en självklarhet för dig! Visst administrativt arbete tillkommer.

Då många funktioner på havsbadet har öppet kvällar och helger så kommer du ha varierande arbetstider. Kvälls- och helgtjänstgöring ingår.

Detta söker vi:

För att passa i tjänsten som receptionist krävs det att du är social och trivs med kundkontakt. Du är flexibel och lösningsfokuserad. Det är viktigt att du är intresserad av Pite Havsbad och att du kan se helheten runt om anläggningen och vad som behöver göras. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter av att arbeta i serviceyrken, meriterande med erfarenhet från tidigare jobb i reception. Du ska prata flytande Svenska och Engelska.

StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen och du söker tjänsten via vår webbplats. Du kommer sedan att bli anställd av Pite Havsbad.

Uppdraget beräknas starta 2017-06-15 till 2017-08-13. Det Finns även chans till extrajobb.

Vi håller löpande intervjuer och urval, så välkommen in med din ansökan redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

41246

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Administration - kontor - reception - Piteå).