Jobbet Sommarjobba som IT Tekniker hos InfoCare har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Sommarjobba som IT Tekniker hos InfoCare publicerad av Academic Work

Deltidsanställd
Sundsvall

Arbetsbeskrivning

Söker du efter ett meriterande extrajobb som innebär heltid över sommaren? Perfekt, du behöver inte leta mer! Infocare söker dig som vill arbeta som supporttekniker och har fokus på slutanvändarens upplevelse. Välkommen in med din ansökan redan idag då tjänsten startar omgående!


Om tjänsten
Som den ledande serviceleverantören av teknisk utrustning i Norden tillhandahåller InfoCare ett unikt erbjudande till marknaden. De har över 60 serviceställen och 1100 anställda i Norge, Sverige, Danmark och Finland. InfoCare levererar över 3000 serviceordrar dagligen, inklusive onsite service, installationer, transporter och mjukvarutjänster till företag över hela Sverige. Målet är att erbjuda de mest effektiva tekniska lösningarna till marknaden och att lösa tekniska utmaningar på ett effektivt och professionellt sätt. InfoCare är det stora bolaget - med den lokala anknytningen!

Du erbjuds:

• En chans att bygga på ditt CV genom ett meriterande extrajobb
• Värdefulla kontakter inom IT och rekrytering inför examen
• En möjlighet att dryga ut studentkassan och tjäna extra pengar

Som supporttekniker kommer du att starta omgående och under ett par veckor i sommar täcka upp på heltid. Därefter fortsätter du att vara anställd på cirka 10h/månad.

Arbetsuppgifter
Tillsammans med teamet på site så kommer du att utbildas i att hantera ärenden och leverera support till kunderna. Du kommer så småningom besvara egna ärenden och vara behjälplig via telefon och mail, men också personliga möten med kunderna som kommer förbi desken.

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Studerar YH, Högskola eller universitet och har minst 2 terminer kvar.
• Talar och skriver på svenska och engelska då det krävs i kommunikation med kunder och kollegor.
• Har goda datorkunskaper inom bland annat Office365 och Windowsoperativsystem, med andra ord ser vi att du har ett stort intresse för IT/teknik.

Det är meriterande om du har arbetat med telefonsupport eller BackOffice funktioner sedan tidigare. Det är en fördel om du studerar eller har studerat inom IT tidigare.

Som person är du:

• Problemlösande
• Relationsskapande
• Flexibel

Övrig information:

• Start: Omgående
• Omfattning: Deltid 10h/månad och heltid under veckorna: 27 & 30-33

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och InfoCares önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Referens

15041876-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till