Jobbet Sommarjobba som Fastighetsskötare / Vaktmästare har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Sommarjobba som Fastighetsskötare / Vaktmästare publicerad av StudentConsulting

Heltid
Piteå
0,00kr/ år
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

Är du en händig person som vill arbeta som fastighetsskötare / vaktmästare på Pite Havsbad? Vi söker dig som intresseras för bygg, teknik, vaktmästeri, vvs och el. Du ska ha körkort och gärna ha lite erfarenhet av yrket.

Information om uppdraget:

Dina arbetsuppgifter kan bland annat bestå av:

- Byte av glödlampor
- Upphängning av hyllor
- Möblering
- Lyft och problemlösning
- Vara behjälplig i samtliga vaktmästeriärenden

StudentConsukting ansvarar för rekryteringsprocessen och du söker tjänsten via vår webbplats. Vi kommer ha löpande intervjuer och urval. Man kommer sedan att bli rekryterad till Pite Havsbad.

Arbetstiderna är förlagda under veckans alla dagar och arbetstiderna är oregelbundna.

Detta söker vi:

Du behöver ha god fysisk form och gilla att göra fysiska arbetsuppgifter. Vidare behöver du vara händig och initiativtagande. Stort plus om du har traktorkörkort. Är du den drivna, ansvarstagande och sociala personen som vi söker? Då är detta rätt tjänst för dig!

Tillsättning kommer att ske så fort vi hittar rätt kandidater. Sök därför redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

41257

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Polis - säkerhet - försvar - Piteå).