Jobbet Sommarjobba som aktivitetsarbetare/grillbiträde på Pite Havsbad! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Sommarjobba som aktivitetsarbetare/grillbiträde på Pite Havsbad! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Piteå
0,00kr/ år
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

Är du social av dig? Gillar du när det händer saker? Då är detta tjänsten för dig! Vi söker nu aktivitetsarbetare och grillbiträden till Pite Havsbad.

Information om uppdraget:

Pite Havsbad i Norrbotten är inte bara en femstjärnig camping, den är också en av Sveriges mest populära campingplatser. Här ställer du upp husvagnen, husbilen eller tältet i direkt anslutning till hotellet och stranden, vilket gör att det alltid finns något att göra för hela familjen. Här finns bland annat ett stort lekland för barnen, restaurang och pub med underhållning flera kvällar i veckan, samt en sommarbutik.

Skeppet på Pite Havsbad kryllar av olika aktiviteter i form av bowling, äventyrsminigolf, lekland, biljard för att nämna några. Här finner gästerna alltifrån aktiviteter för familjen till aktiviteter för möhippan. Vi söker nu personal till Skeppet på Pite Havsbad i form av aktivitetsarbetare samt grillbiträden.

Då många funktioner på havsbadet har öppet kvällar och helger så kommer du ha varierande arbetstider. Kvälls- och helgtjänstgöring ingår. Tjänsten är förlagd under sommaren 2017-06-15 till 2017-08-13.

Detta söker vi:

Som aktivietsarbetare kommer du att arbeta främst inom leklandet som inriktar sig på de allra yngsta gästerna. Det är här viktigt att du kan ta snabba och effektiva beslut, kunna ta egna initiativ, vara social och behjälplig för gästerna. Som grillbiträde är det viktigt att du är snabb och effektiv i ditt arbete, samt ha god kundservice.

Meriterande för båda tjänsterna är att du är driven och gillar att göra bra ifrån dig. Vi ser gärna att du har tidigare kassavana för tjänsterna.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

41392

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Extrajobb-studentjobb - Piteå).