Jobbet Sommarjobba på äventyrsbadet! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Sommarjobba på äventyrsbadet! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Piteå
0,00kr/ år
6 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Vill du jobba på Svenska Rivieran i sommar? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker nu badvakter, grillbiträden, diskare och cafébiträden till Pite Havsbad.

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker dig som är intresserade av att arbeta inom disk och restaurang i Piteå under sommaren. Är du dessutom en person med vilja, driv och engagemang? Då har vi chansen för dig.

- Disken
- Snabbmat, grill, servis
- Badvakt
- Café och försäljning

Arbetsuppgifterna består av jobb på flera av Pite Havsbads områden, främst inne i bad-delen. För att passa in för jobbet ska du vara flexibel, engagerad och prestigelös. Det är även viktigt att du möter kunderna på ett förtroendegivande sätt. Du är en viktig bit i kedjan inom havsbadet som bidrar till att kunden får ett gott helhetsintryck under sitt besök. Du arbetar för att kunden ska få en så bra upplevelse som möjligt.

Pite Havsbad i Norrbotten är inte bara en femstjärnig camping, den är också en av Sveriges mest populära campingplatser. Här ställer du upp husvagnen, husbilen eller tältet i direkt anslutning till hotellet och stranden, vilket gör att det alltid finns något att göra för hela familjen. Här finns bland annat ett stort lekland för barnen, restaurang och pub med underhållning flera kvällar i veckan, samt en sommarbutik.

Då många funktioner på havsbadet har öppet kvällar och helger så kommer du ha varierande arbetstider. Kvälls- och helgtjänstgöring ingår.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är social, engagerade och säkerhetsmedveten. Det är viktigt att du är självgående, serviceinriktad och tycker om när det är fart och fläkt. Du ska känna dig trygg i en roll där du tilldelas mycket ansvar och där det krävs att du har överblick över den situation som råder. Du ska gärna ha erfarenhet från badhus, du ska vara simkunnig och ha erfarenhet från livräddning i vatten. Det är meriterande om du innehar en uppdaterad HLR-utbildning, extra meriterande är om du innehar D-HLR. Utbildning kommer även att ges under introduktionen på Pite Havsbad. Det är även meriterande med erfarenhet från snabbmatsrestauranger eller café. Du ska vara en person med gästen i fokus och du ska vara en lagspelare.

Är du redo att jobba på sommarens roligaste arbetsplats?

Vi på StudentConsulting genomför löpande intervjuer och urval, så tveka inte att söka redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

41259

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Extrajobb-studentjobb - Piteå).