Jobbet Sommarjobb som on-site tekniker till välkänd IT-leverantör har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Sommarjobb som on-site tekniker till välkänd IT-leverantör publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Vill du få chansen att få in en fot i IT-branschen och arbeta hos en ledande aktör inom IT? Är du serviceinriktad och har ett intresse för IT? Är du tillgänglig under veckorna 26-30? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi på StudentConsulting en On-site tekniker för uppdrag hos vår kund Infocare. InfoCare är den ledande serviceleverantören av teknisk utrustning i Norden. Företaget har över 60 serviceställen och 1100 anställda i Norge, Sverige, Danmark och Finland.

Du kommer att arbeta som On-site tekniker hos en av Infocares kund och dina arbetsuppgifter kommer innefatta allt från att installera datorer, lösa IT relaterade problem som inkommer via ärendehanteringssystem samt hantera nätvers relaterade uppgifter.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting men arbetar ute hos vår kund. Uppdraget startar vecka 26 och kommer pågå till och med vecka 30. Vecka 26 kommer bestå av 2-3 introduktionsdagar.

Detta söker vi:

För att bli aktuell för tjänsten krävs det att du är tillgänglig hela perioden samt innehar grundkunskaper inom IT och behärskar svenska i tal och skrift. Det är mycket meriterande om du tidigare arbetat inom IT-branschen eller studerat IT på gymnasial nivå. Som person är du serviceminded, initiativtagande och en problemlösare.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

48557

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till