Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Sommarjobb som Logistikmedarbetare på Munters i Tobo job in Gävle at Munters Europe AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Sommarjobb som Logistikmedarbetare på Munters i Tobo på Munters Europe AB

Sommarjobb som Logistikmedarbetare på Munters i Tobo

Munters Europe AB Gävle, Gävleborgs län Deltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-postarbetsbeskrivning.

Är du ute efter en varierande roll inom logistik- och materialhantering där du arbetar praktiskt och strukturerat? Kanske letar du efter en utvecklande sysselsättning under sommarmånaderna? Vår kund Munters söker nu drivna och engagerade logistikmedarbetare till sin produktion i Tobo, vi ser fram emot din ansökan!

Munters har en stor produktionsanläggning i Tobo som idag är hjärtat av den svenska verksamheten. Här präglas vardagen av ett intensivt och mångsidigt förbättringsarbete för att säkra företagets strävan till fortsatt utveckling. Kvalitet, Service och Effektivitet är några av våra viktigaste framgångsfaktorer. På Munters värdesätter vi välmående och trivsel. Genom att tillhandahålla varierande arbetsuppgifter i en kreativ miljö, där vi kombinerar glädje, professionalitet och laganda skapar vi goda utvecklingsmöjligheter för alla våra medarbetare. 
 
Munters fabrik ligger i Tobo, 2 mil öster om Tierp. Till Tobo tar du dig snabbt på 30 min med Upptåget från både Uppsala och Gävle.
 
I rollen som logistikmedarbetare finns möjligheten att bidra med och lära dig ny kunskap inom materialhantering och godsmottagning. Du är en flexibel och driven medarbetare som är med och bidrar vid in- och utleveranser av varor och håller samtidigt ordning och reda på lagret. 
 
Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.


ansvarsområde.

Som logistikmedarbetare kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter och dessa kommer att skilja sig åt något beroende på vilken avdelning du arbetar på. I stora drag kommer arbetet bland annat att innefatta: 
 
- Lossning och lastning av lastbilar och gods
- Etikettering och organisering efter gällande rutin 
- Plock och pack av stora och små aggregat samt rapportering enligt instruktion
- Sopsortering och soptömning
- Transport av metallskrot 
 
Du kommer dessutom hantera registrering av inkommande ordrar och med truck leverera varan till korrekt lagerplats. Arbetet ställer höga krav på ordning och reda samt sker i enlighet med Lean5S. 


arbetstider.

Heltid, vardagar dagtid 07:00-16:00. Start omgående t om v. 33. Eventuell möjlighet till förlängning och fortsatt arbete efter sommarmånaderna finns. 


kvalifikationer.

Du har en fullständig gymnasieutbildning eller likvärdigt, gärna med el- eller teknikinriktning och har med fördel tidigare erfarenhet av arbete inom logistik- och materialhantering, som speditör eller truckförare. Du har ett intresse för att lära dig nya arbetsområden och tar för dig där det krävs. Du har god datorvana, talar och skriver både svenska och engelska obehindrat och kan med lätthet tillgodogöra dig skriftliga instruktioner. Körkort för bil är ett krav. Meriterande är om du har truckkort A2, B1, B3, D1 och B5. Även kunskaper inom tyska och turkiska är ett plus. 
 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du effektiv, snabblärd och noggrann samtidigt som du är tekniskt lagd och nyfiken i arbetet. Det du inte redan kan lär du dig gärna, och du är inte heller rädd för att ta i när det behövs. Vidare är du van att arbeta både i grupp och självständigt samt tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. 
 
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


erfarenhet.

Meriterande med erfarenhet från liknande arbete eller praktiskt kunskap från relevant utbildning.


ansökan.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
 
För information: Hanna Broström | Konsultchef | [ Email address blocked ]
 

Rekommenderade färdigheter

Försäkringar (Personaladministration)
Försäkringar (Försäljning)
Vi (Textredigeringsprogram)
Lastning
Lastbilar
Turkiska (Undervisning)

Rekommenderade jobb

Sommarjobb som Logistikmedarbetare på Munters i Tobo
Munters Europe AB Gävle Deltidsanställd
Montör hos Munters i Tobo
Munters Europe AB Gävleborgs län - Gävle Deltidsanställd
Ej angett
Junior Elektronikingenjör
Syntronic Gävleborgs län - Gävle Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 201348245