Jobbet Sommarjobb som lagerarbetare har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Sommarjobb som lagerarbetare publicerad av StudentConsulting

Heltid
Berg
0,00kr/ år
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Söker du ett fysiskt krävande arbete där du får jobba i ett härligt team med roliga och varierande arbetsuppgifter? Då kan detta vara jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker StudentConsulting ett antal lagerarbetare för uthyrning på heltid till vår samarbetspartner Dollarstore.
Uppstart kommer ske i slutet av juni eller början av juli och sträcker sig fram till sista augusti, med goda chanser till förlängning efter sommaren.

Som lagerarbetare jobbar du med lagerplock på företagets centrallager och plockar/packar varor som sedan skickas ut till butiker över hela Sverige.
Arbetsplatsen är förlagd ett par mil utanför Östersund, strax innan Svenstavik. Möjlighet till samåkning från Östersund finns.
Arbetstider: tvåskift, 05:30-14:00 (mån-fre), 13:45-00:00 (mån-tor).

Detta söker vi:

Vi söker dig som trivs med att jobba fysiskt, gillar att arbeta i högt temp och är noggrann. Tunga lyft förekommer. Truckkort är ett krav.
Skicka in din ansökan redan idag då vi kommer tillsätta tjänsterna fortlöpande. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Joel Rydström, Joel.rydstrom@studentconsulting.com

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

42485

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Agile coach Linköping SAAB
Kundansvarig innesäljare till REIREI Linköping Academic Work
Projektledare inom IT sökes! Linköping Framtiden
Personlig assistent Linköping Assistansbolaget i Sverige AB
Ekonomichef Tranås Ny Position
Student med truckkort sökes för sommarjobb! Norrköping StudentConsulting
Production IT Technician Sköllersta Hays Specialistrekrytering
Arbeta heltid på lager i Norrköping! Norrköping StudentConsulting
Är du vår nya Takmontör? Linköping Framtiden
Projektledare Katrineholm Skill

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Extrajobb-studentjobb - Berg).
Du kan avregistrera dig när som helst.