Jobbet Sommarjobb som brevbärare i Segeltorp! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Sommarjobb som brevbärare i Segeltorp! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Stockholm
0,00kr/ år
3 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning eller är student som tar sommaruppehåll och vill arbeta som brevbärare hela sommaren och till hösten.

Information om uppdraget:

Vi söker dig som kan arbeta mellan juni-augusti. Arbetet innebär att du främst till fots eller på elcykel dela ut brev, tidningar och direktreklam till hushåll i det aktuella området. Det kan även förekomma utdelning med bil.

Arbetet utförs vardagar, vanligtvis mellan klockan 11:00-15:00, men tiderna kan variera. Arbetet inleds med upplärning där du kommer arbeta bredvid ordinarie personal och se hur arbetet går till.

Du kommer under din anställning vara anställd via StudentConsulting men uthyrd till vår kund. Arbetet utförs på Segeltorp. Tjänsten beräknas starta redan i maj och pågå minst 6 månader.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du uppfyller följande krav:
- Innehar B-körkort
- Kan arbeta hela sommaren
- Har en annan huvudsaklig sysselsättning (exempelvis studier
eller ett annat deltidsjobb)

Då arbetet är fysiskt utmanande och har högt tempo krävs det att du som söker trivs i dessa sammanhang. Det är en fördel om du tycker om att vara utomhus i alla väderlekar. Det är även viktigt att du är noggrann, effektiv och har kämpaglöd.

Detta är ett roligt extrajobb där du får motion samtidigt som du tjänar bra med extrapengar. För dig som vill ha ditt sommarjobb säkrat är det ett ypperligt tillfälle att söka redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

42479

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Account Manager till LeadDesk Stockholm Academic Work

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Extrajobb-studentjobb - Stockholm).
Du kan avregistrera dig när som helst.