Jobbet Sommarjobb/extrajobb för erfarna truckförare! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Sommarjobb/extrajobb för erfarna truckförare! publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet av truckkörning och vill jobba extra på sidan av dina studier? Vill du jobba heltid i sommar? Då har vi jobbat för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker just nu studerande truckförare för deltidsarbete på Skånemejerier. Skånemejerier är ett företag som ständigt expanderar och producerar allt från mjölk till kvarg. Ett trevligt företag som sätter en trivsam arbetsmiljö i fokus, här kommer du att ingå i en studentpool som blir utbokad vid behov då det ofta är mycket att göra på deras nya Höglager.

Som truckförare på Höglagret kommer du att mestadels köra höglyftande truck där det är större ordrar som behöver plockas och sedan levereras till de kunder som Skånemejerier har. Detta är ett arbete där arbetsuppgifterna inte tar slut, det finns nämligen alltid något att göra. Ett tempofyllt arbete där ni samtidigt kommer vara uppemot ett 20-tal personer som tillsammans hjälps åt för att lösa problem.

Då våra konsulter bokas ut på behov krävs det att du har möjlighet att komma in med kort varsel. Du ska kunna jobba 3 pass i veckan under terminen och heltid under sommaren.

Du kommer att vara anställd av Studentconsulting men uthyrd till Skånemejerier.

Detta söker vi:

Dig som är:
• Student på universitet, komvux eller högskola med minst 1,5 år kvar på studierna.
• Positiv och har en stark arbetsvilja
• Har god fysik och är van att arbeta i ett högt tempo
• Flexibel och kan komma in med kort varsel
• En teamplayer
• Besitter truckkort A+B och har erfarenhet av truckkörning

Skånemejerier ligger i Fosie industriområde i Malmö. Om du inte bor i Malmö är det ett krav att du har tillgång till egen bil då det är svårt att ta sig till arbetsplatsen med kollektivtrafik.

Låter detta som ett extrajobb för dig? Sök tjänsten redan idag. Vi gör löpande urval och tillsätter tjänsten så snart vi hittar rätt kandidat.

Sökord: truckförare, lager, orderplockare, mejeri, mejeriarbetare,

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

47622

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till