Jobbet Sommarjobb CE / C-chaufförer för uppdrag i Halmstad har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Sommarjobb CE / C-chaufförer för uppdrag i Halmstad publicerad av Lernia

Jobbet utgår om 4 dagar
Heltid
Halmstad

Arbetsbeskrivning

Om Företaget

Just nu söker Lernia Bemanning i Halmstad 10 - 15 CE / C-chaufförer för uppdrag i Halmstad under sommaren juni - augusti.  Kundföretaget är ett väletablerat transportföretag  vars affärsidé bygger på att transportera och lagra styckegods, livsmedel och containers i främst  Västsverige men även utladland med hög kunsservice och miljötänkande tillvägagångssätt. Uppdraget ingår i vårt uthyrningsverksamhet och du kommer att vara anställd av Lernia men arbete ute hos kundföretaget. Det finns goda möjligheter till fortsatt anställning för flertal av chaufförerna.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i en sommarbemanning ute hos kund. Under högsäsongen så ökar antalet körningar samtidigt som ordinarie personal skall vara ledigt. Detta ställer stora krav på DIG, därmed söker Vi söker dig som tidigare har jobbat inom chaufförsyrket. Du kommer i huvusak att köra livsmedel och det är viktigt att du kan hanterar varor på ett korrekt sätt. Meriterande om du har jobbat med livsmedle tidigare samt hantering av olika kylaggregat.  Du kommer att ha frekvent kontakt med varieraden kundföretag, det är viktigt att du är serviceinriktad och att du behärskar svenska språket i tal och skrift.

Formell kompetens

- Behörig att köra lastbil med släp (CE-körkort)

- Innehar YKB (Yrkeskompetensbevis)

- Goda kunskaper i svenska språket, såväl tal som skrift

Meriterande om du har:

- truckkort

- erfarenhet av terminalarbete

Din bakgrund

Du har tidigare erfarenhet av att arbete som lastbilschaufför. Du är i god fysisk form då arbetet kan vara tungt och monotont. Du är händig, självgående, framåt och har ett positivt sätt i bemötandet av medarbetare.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. Du är ansvarstagande, flexibel och självgående. Arbetet kan vara stressigt vid olika perioder och då är det viktigt att du har god förmåga att hantera press och behålla lugnet i oförutsedda situationer.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/ Heltid/ Dagtid /Skiftarbete/ Halmstad 

Det finns goda möjligheter till fortsatt anställning hos kundföretaget eller Lernia.

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse jun - aug, viss möjlighet att starta tidigare

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan redan idag! 

Shkodran Zejneli 0722-541350

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.

Referens

22991

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till