Jobbet Sommar- och extrajobb som personlig assistent har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Sommar- och extrajobb som personlig assistent publicerad av Assistansbolaget i Sverige AB

Heltid
Kramfors
0,00kr/ år
19 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Assistansbolaget i Sverige AB fokuserar på att sätta kunden i centrum och att det ska vara roligt att gå till jobbet.
 
Assistansbolaget i Sverige AB söker
 
Sommar- och extrajobb som personlig assistent
 
 
OM KUNDEN
Nu söker vi en personlig assistent till en 15-årig kille med autism som bor i Skog. Som personlig assistent kommer du att finnas till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser. Det kan till exempel innebära personlig hygien, vardagssysslor i hemmet, samt att finnas tillhands under både aktiviteter och lugnare stunder. Han gillar att vara ute i naturen, titta på film och lyssna på musik. Han behöver dig som assistent för att kunna vara självständig i sin vardag. Du tar initiativ till aktiviteter, stöttar i kommunikation och i hans sociala kontakter och hjälper honom att utvecklas.

VI SÖKER DIG SOM
Vi söker dig som är lugn och tålmodig, du har en förmåga att behålla lugnet även vid oförutsedda händelser. Hans autism gör det svårt för honom att tolka och förstå sin omvärld. Som personlig assistent behöver du därför även vara lyhörd och ha lätt för att förstå och tolka andra personers känslor och behov. Du arbetar strukturerat och har alltid har kundens bästa i åtanke för att förenklar hans vardag. Du är en positiv person som kan samspela med kunden och hans familj samt är flexibel vad gäller schema och arbetstider.

ÖVRIGT

• Du behöver körkort och tillgång till bil för att kunna ta dig till och från jobbet

• Pälsdjur finns i hemmet

• Start: omgående eller efter överenskommelse

• Omfattning: vi söker dig som har möjlighet att arbeta efter ett flexibelt schema och vid behov. Då han går i skolan på dagen så kommer pass mestadels vara förlagda kväll och helg, alternativt dagtid under lov. I sommar kommer det att vara kväll och cirka en helg i månaden. Den är en tjänst som går bra att kombinera med studier eller annat deltidsjobb.

Innan anställning kan påbörjas måste utdrag ur belastningsregistret lämnas. Det är en fördel om du inför en eventuell intervju har förberett med att beställa registerutdrag från polisen. Blanketten du ska välja heter 'LSS utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder'.
 

 
Körkort klass B - Bil. Tillgång till egen bil.
 

 

Referens

Patricia Aronsson

Liknande jobb

Vi söker just nu massor av bra eventpersonal! Härnösand Eventpersonal i Sverige AB

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Utbildning - skola - Kramfors).