Jobbet Sommar- och extrajobb för Studenter! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Sommar- och extrajobb för Studenter! publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Örebro

Arbetsbeskrivning

Denna vår öppnar EBREX lager i Örebro! Studerar du just nu och vill arbete extra vid sidan av studierna? Nu har du chansen att jobba för StudentConsulting hos en logistikpartner med fokus på bildelar!

Information om uppdraget:

Som konsult hos EBREX kommer du arbeta i ett team på ca 30 personer. Du kommer kunna ha olika arbetsuppgifter både själv och i grupp med andra medarbetare. Det kommer vara viktigt att du arbetar efter tydliga rutiner men även att du aktivt bidrar till att öka kvalitet och effektivitet. Det kommer finnas en lagerchef och driftledare som leder teamet och ansvarar för att du når dina mål i arbetet. Vi på StudentConsulting kommer även att ha en team-ledare på plats som extra stöd för våra konsuler. Arbetstiderna är i huvudsak under dagtid, måndag till fredag. Har du varit ockuperad med studier? Skaffa ditt jobb idag!

Exempel på arbetsuppgifter:
- Köra plock-, skjutstativ- eller motviktstruck
- Plockning och packning av order
- Lastning och lossning av gods
- Arbeta i EBREX ordersystem

Detta är ett bemanningsuppdrag där du är anställd av oss på StudentConsulting och bokas in på jobb efter EBREX personalbehov. Det förekommer att våra konsulter får sina arbetspass med relativt kort varsel. Därför arbetar vi med ett bokningssystem där man själv kan anger vilka dagar man önska arbeta. Detta är givetvis uppskattat av studenter som kan växla mellan studier och arbete på ett sätt som passar.

Du kommer ha möjlighet att sommarjobba och förväntas kunna arbeta extra både innan och efter sommaren. För att lära snabbt och komma in i arbetet bör du kunna arbeta minst ca två dagar i veckan innan sommaren.

Vi ser långsiktigt på alla våra konsulter och ser gärna att du är intresserad av att jobba hos oss på StudentConsulting under din studietid. Hos oss finns även goda möjligheter för duktiga konsulter med rätt kompetens att arbeta på andra uppdrag eller att rekryteras direkt av våra kunder.

Detta söker vi:

För att du ska fungera bra som lagerarbetare behöver du vara en person som är ansvarsfull och noggrann. Vi tror du alltid strävar efter att göra ett bra jobb och du lär dig nya arbetsuppgifter snabbt. Du är även att du är en bra kollega som samarbetar bra med arbetsledare och medarbetare.

Det krävs att du:
- Är studerande eller har annan sysselsättning på minst 50%
- Har truckkort A1-A4, B1-B4
- Har erfarenhet av arbete inom logistik eller industri.
- Har kunskaper i svenska i tal och skrift
- Är ostraffad

Det är meriterande om har:
- Erfarenhet truckkörning
- Kunskap om bildelar

EBREX ligger i Pilängen utanför centrala Örebro. Det innebär att det kan vara besvärligt att ta sig dit med kollektivtrafik. Därför ser vi helst att du har körkort och tillgång till bil.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

48569

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till