SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Marketing Manager på Hexatronic Group AB

Marketing Manager

Hexatronic Group AB Kista, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida
Vill du vara med på en spännande tillväxtresa där du kommer att ansvara för att utveckla, driva och genomföra marknadsföringen för att bidra till en uppkopplad värld full av möjligheter genom den bästa fiberinfrastrukturen. I rollen som Marketing Manager arbetar du både strategiskt som operativt med bland annat den digitala närvaron, skapa engagerande content och leadsgenerande aktiviteter.

Arbetsbeskrivning

Som Marketing Manager för tre företag i Hexatronic Group – Proximon, Edugrade och Apticom – får du en spännande möjlighet att hjälpa dem att växa och lyckas.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Utveckla och implementera marknadsföringsstrategier och planer.
  • Tillsammans med sälj- och marknadsteamet genomföra leadsgenererande aktiviteter.
  • Producera målgruppsanpassat content utifrån värderingar, egenskaper och strategiska prioriteringar.
  • Skapa innehåll som beskriver erbjudande, produkter och lösningar på ett engagerande, kundfokuserat och tekniskt sätt.
  • Utveckla och implementera SoMe-planer.
  • Säkerställa framgångsrik implementering av varumärkesplattformen.
Du får möjlighet att arbeta med tre olika företag, alla i olika delar av sin resa, och med din marknadsföringskompetens hjälpa dem att lyckas. Du är en del av ett fantastiskt team som sitter på huvudkontoret i Göteborg men du själv arbetar från kontoret i Stockholm. Du rapporterar till CMO för Hexatronic Group.
 

Din profil

För att lyckas i rollen tror vi att du är flexibel och har ett entreprenöriellt mindset. Som person är du självgående, strukturerad och relationsorienterad. Du har ett coachande förhållningssätt och bidrar och stöttar bolagen med din expertis inom marknadsföringsområdet. Att vara lösningsorienterad, hjälpsam och prestigelös är viktigt för att trivas i teamet. Du har erfarenhet av att arbeta både strategiskt och operativt, gärna erfarenhet inom B2B och tekniska produkter. 

Du är en god skribent som är van att skriva för digitala kanaler som exempelvis webb, nyhetsbrev och sociala kanaler. Du har en förmåga att komma med idéer och förslag på resultatdriven kommunikation och leadsgenererande aktiviteter. Erfarenhet av Inbound Marketing och det är meriterande om du arbetat med Hubspot CMS, CRM och Marketing Hub. Du har även arbetat med MS Office och Adobe Creative Suites och erfarenhet av enklare efterbearbetning av bilder och filmer.

Vi ser att du har en relevant eftergymnasial utbildning inom marknadsföring. Du behöver kunna kommunicera i både tal och skrift på både svenska och engelska.

Om företaget

Hexatronic skapar hållbara nätverk över hela världen. Vi samarbetar med kunder på fyra kontinenter – från teleoperatörer till nätverksägare – och erbjuder ledande, högklassiga fiberlösningar för alla tänkbara användningsområden. Med snart trettio års erfarenheter i ryggen utvecklar vi kontinuerligt vår marknadsnärvaro med starka lokala organisationer. 

Vi förbättrar ständigt vårt erbjudande med fler mervärdestjänster som underhåll, eftermarknad, utbildning och support. Hexatronic Group består av fler än 50 dotterbolag med totalt över 1900 anställda. Hexatronic grundades i Sverige 1993, är listad på Nasdaq Stockholm och huvudkontoret ligger i Göteborg.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Stockholm (Kista). Rollen erbjuder möjlighet till några dagars distansarbete för den som önskar. Eftersom bolaget har verksamhet över hela världen förekommer resor i arbetet.

Om du tycker det här låter som något för dig så ansök med ditt cv (engelska), du behöver inte skicka med något personligt brev. Arbetspsykologiska tester är en del av urvalet i den här rekryteringsprocessen. Vi intervjuar löpande så vänta inte med att skicka din ansökan.

För frågor om rollen, kontakta rekryteringskonsult Jenny Lager på [ Email address blocked ] .

Vi ser fram emot din ansökan.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 330837