SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Solution Engineer till Vector jobb i Göteborg på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Solution Engineer till Vector på Academic Work

Solution Engineer till Vector

Academic Work Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Har du ett intresse för automation, teknik, och simuleringslösningar? Har du även erfarenhet av Python och C++? Nu söker vi en skicklig guru som Vectors kunder kan kontakta när de behöver en pålitlig sidekick som löser deras problem. Är du den superstyrkan vi söker? Då ska du skicka in din ansökan i super-speed för vi tillämpar löpande urval!Om tjänsten

Vector är en ledande leverantör av produkter och lösningar för att utveckla inbyggda system inom framförallt fordonsindustrin. Som Solution Engineer kommer du att ingå i ett mindre team om sex personer med erfarna kollegor vilkahar som mål att underlätta, stötta och vägleda kundens implementering av testutrustning. På sikt kommer du även att få bredda din roll och representera Vector på företag runt om i Sverige. Vector Sweden är ansvariga för den skandinaviska marknaden inom Vector Group och finns i fina ljusa kontor på Lindholmen Science Park i Göteborg.

Vector tror på att arbeta i en kreativ miljö och att aldrig sluta lära sig. Hela första året är defacto en utbildningsperiod kombinerat med praktiska erfarenheter. Tillsammans med dina teammedlemmar får du via kundbesök och besök hos huvudkontoret i Stuttgart möjlighet att lära dig. Att arbeta med något du älskar behöver varvas med att du får vila och njuta av allt det andra fina i livet. Det leder oss in på vikten av work life balance och möjligheten till flexibel arbetsplats där det viktiga är samarbetet i teamet, inte var du jobbar.

Du erbjuds

 • En innovativ och idérik miljö där du aldrig behöver sluta lära dig.
 • Utvecklingsmöjligheter och individanpassad onboarding.
 • Generöst friskvårdsbidrag samt privat sjukförsäkring.
 • Innebandy/kubbturneringar, PT-träning och breakfastclub är bara ett få exempel på hur gemenskapen kommer i uttryck på Vector.
 • Gedigen on-boarding process som utgår från dig som individ och dina förutsättningar.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Vector.Arbetsuppgifter

Teamet som du kommer att vara en del av hjälper Vectors kunder med avancerade simuleringslösningar för självkörning, uppkopplade tjänster och elektrifiering. Du kommer att utbildas till att bli expert på ditt område tillsammans med erfarna kollegor i en utmanande miljö.

Du kommer även att få:

 • Stötta Vectors kunder vid implementering av hård- och mjukvara.
 • Vara ansiktet utåt för Vectors räkning ute hos kunden, bland annat genom att hålla föredrag.
 • Supporta kunder och felsöka utefter kundens behov.

Jobbkrav
 • Har en högskole-, YH-, eller annan eftergymnasial utbildning inom exempelvis datavetenskap, fysik, elektroteknik eller matematik.
 • Talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska, då detta krävs i det dagliga arbetet.
 • Har en programeringsbakgrund med erfarenhet av maskinnära programering.
 • Har erfarenhet av C/C++ samt Python från främst studier eller arbete.

Meriterande är tidigare erfarenheter av Connectivity, ADAS, CI, Continuous integration eller eMobility. Det är även meriterande om du är van vid att arbeta både i Linux- och Windowsmiljö. Har du erfarenhet av internationella samarbeten är det ett stort plus.

Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Vector. Du älskar att skapa nya kontakter och du motiveras starkt av att driva din egen kunskap och utveckling framåt. Vi ser gärna att du är en person som får energi genom kommunikation. Du arbetar strukturerat och analytisk. Och mycket likt en superhjälte ska du vara problemlösande och alltid se till att underlätta för kunden. I denna rekrytering kommer vi utöver formella kompetenser även lägga stort vikt vid dina personliga egenskaper och intresse för rollen. Motivera väl i din ansökan varför du är intresserad av denna roll hos Vector.

Övrig information

 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid.
 • Placering: Lindholmen, Göteborg

Ansvarig rekryterare: Asrin Ali Zadeh [ Link removed ] .

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Vectors önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information

Läs mer om Vector [ Link removed ] !

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 15088123-SE