Jobbet Solution Architect inom Trading - SEB i Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Solution Architect inom Trading - SEB i Stockholm publicerad av TNG

Jobbet utgår om 3 dagar
Heltid
Stockholm
4 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Drivs du av tekniska utmaningar och affären väntar en mångfacetterad vardag som Solution Architect på SEB i Stockholm, Solna.

Vill du påverka våra framtida IT-lösningar? Som Solution Architect jobbar du strategiskt för att förbättra kundupplevelsen i en komplex miljö inom Trading där marknadens förutsättningar ständigt förändras.

Om jobbet

Du kommer framför allt att jobba med att driva vår arkitektur och IT-landskap mot framtiden. Här jobbar du inom Trading som spänner över flertalet komplexa system med ständigt ökade förväntningar från både affären, kunderna och marknaden. Du bär ansvaret för att IT-miljöerna möter affärskraven och samtidigt behåller kostnadseffektivitet vid förvaltning. Här kan du kan vänta dig en bred och utmanade roll där kombinationen av teknisk bredd och förmåga att driva förändring är centrala.

Du blir en del av ett mindre specialistteam om 5 personer i arkitektgruppen inom Trading. Du sitter på nya kontoret i Solna, Arenastaden med kontakter inom SEBs större arkitekt community och stakeholderns inom Market och Tradingområdet.

Vem är du?

För att lyckas i din roll hos oss behöver du vara en person som vill förstå detaljerna och hur det påverkar helheten då ditt fokus kommer skifta mellan nuvarande behov och långsiktiga förbättringar inom arkitekturen. Du behöver vara en trygg kommunikatör på både svenska samt engelska och besitta förmågan att verka i både formella och informella sammanhang i en miljö med många intressenter. Det är stor fördel om har domänförståelse och intresse inom Trading.

Vi ser gärna att du har en teknisk bakgrund inom utveckling. Det är mindre viktigt vilken teknisk utvecklingsmiljö du är erfaren inom - det viktigaste är att du inser att du inte är klar och är ständigt nyfiken på nya tekniska utmaningar.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB

 www.sebgroup.com/career

Välkommen med din ansökan

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Referens

5498CCA1F5B542B29CFAB6F0F81859AE

Om företaget

Läs mer om vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag som rekryterar fördomsfritt. Läs mer här.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till