SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Java developer på ICA

Java developer

ICA Solna, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Drivs du av möjligheterna med ny teknik inom handel? Är du en lösningsfokuserad javautvecklare som inte skyr utmaningar? I så fall tror vi att du är rätt person för oss!

Store Replenishment utvecklar några av ICA Sveriges mest uppskattade lösningar som används av våra medarbetare inom både logistik och i butik. Vi står inför utmaningen att ta oss an nya lösningar och vidareutveckla befintliga där vi nu behöver utöka teamet för att klara av behoven framöver.
 Om jobbet som utvecklare

Som utvecklare hos oss kommer du vara en del av ett engagerat team bestående av utvecklare, testledare, affärsanalytiker och produktägare som drivs av att utveckla värde i verksamheten! Vi samarbetar tätt för att hitta de bästa lösningarna där transformation och modernisering kommer vara en del av din vardag.Är du den vi söker?

För att lyckas i rollen ser vi att du har ett engagemang att göra saker enklare för verksamheten samt gillar att lösa problem. Du tar ansvar för att ditt och teamets arbete blir lyckat. Transformation är något du trivs med där du tar tag i det som behöver göras just för att lösningarna ska fortsätta vara uppskattade av våra medarbetare.
 

Vi använder idag följande teknikstack och vi ser gärna att du har erfarenhet av en eller flera av dessa:

  • Java

  • Vue.js

  • SQL, Hibernate

  • Kafka, Webservices (APIGW WSO2)

  • JEE (Vi använder idag IBM WebSphere AS)

  • Jenkins, Eclipse, SonarQube, Git, Maven

  • Androidapplikationsutveckling

Därför ska du välja ICA

Ser du också möjligheterna med digital innovation? Vi tycker att det är bland det bästa som hänt vår bransch. För det gör att vi kan förenkla vardagen för så många människor därute. I nära samarbeten med varandra, för att verkligen kunna maximera allas individuella insatser i varje utmaning vi möter, skapar vi riktig kundnytta. Oavsett om vi jobbar med IT inom banktjänster, fastigheter eller kring all vår goda mat är vi nära kundens vardag. Och vi driver den digitala utvecklingen framåt inom våra olika områden. Varje dag.
 Vad händer nu?

Vid frågor, kontakta [ Link removed ] Utvecklingschef Store Replenishment

Vi utvärderar ansökningar rullande, men vi tar emot ansökningar fram till 13 juni.

ICA ska spegla våra kunder och samhället, vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund, kompetenser, kunskap och erfarenheter. Tester kan förekomma i processen. Vi värnar om goda arbetsmiljöförhållanden med mål om helt rökfria arbetsplatser och tillämpar även drogtestning i samband med rekryteringen.


[ Link removed ]

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: R0019014