Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Software Developer till livsviktiga medtechbolaget Getinge! jobb i Stockholm på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Software Developer till livsviktiga medtechbolaget Getinge! på Academic Work

Software Developer till livsviktiga medtechbolaget Getinge!

Academic Work Stockholm, Stockholms län Heltid
Vi söker en Software Developer som vill jobba med spännande medicinteknisk utveckling tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor. I Solna utvecklar och producerar vår kund ventilatorer och anestesisystem som används inom intensivvård och operationssalar på sjukhus runt om i världen. Du kommer arbeta med mjukvaruutveckling av produkter som gör verklig skillnad i människors liv. Brinner du för att jobba med den senaste tekniken, tycker om mekatronik och ligga i framkant med din kod? Bra! Sök redan idag då urval sker löpande!


Om tjänsten
Vi söker nu för vår kunds räkning en Software Engineer med start i augusti till deras R&D avdelning. Har du provat på ditt första jobb och vill nu hitta en långsiktig utmaning på ett företag som verkligen gör skillnad? Då har du hittat rätt!

I rollen som mjukvaruutvecklare kommer du arbeta i team som fokuserar på det grafiska användargränssnittet till ett flertal medicintekniska produkter, bland annat den ventilator (respirator) som används i kampen mot Covid-19. Vi kommer under rekryteringsprocessen berätta mer om teamet och arbetsuppgifterna!

Du erbjuds

* Att arbeta på ett bolag som räddar liv och som kryllar av engagerade medarbetare
* En modern och flexibel arbetsplats som ger möjlighet till arbete både på kontoret och till viss del hemifrån eller annan lämplig plats.
* En dedikerad konsultchef som erbjuder coachning, professionell utveckling och stöd framåt som karriärpartner. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
I rollen som Software Developer kommer du att arbeta projektbaserat tillsammans med dina kollegor. Teamen brukar bestå av cirka 5-12 personer beroende på omfattning och inkluderar dig och andra roller så som bland annat systemarkitekt, systemverifierare, grafiska designers och utvecklare. Tillsammans arbetar ni både med nyutveckling och underhåll av funktionalitet av företagets medicintekniska produkter. Ni bidrar till varandras utveckling och arbetar ständigt med lärande. Tillsammans säkerställer ni att våra patienter får tillgång till en högkvalitativ och säker mjukvara i rätt tid.

Företaget kommer att satsa långsiktigt på denna roll och det kommer att ligga ett stort fokus på din utveckling och dina intresseområden. Har du till exempel ett intresse av att gå in i en ledarskapsroll på sikt, så finns det chans att ta dig an utmaning som teamleader i framtiden.
Vi söker dig som

* Har en civilingenjör-/högskoleingenjörsexamen inom Elektronik, Datavetenskap, Teknisk fysik, Mekatronik eller annat relevant inriktning
* Har tidigare erfarenhet av att arbeta i C/C++ från antingen studier eller arbetslivserfarenhet, samt brinner för att arbeta med modern C++
* Har goda kunskaper inom Linux
* Har goda kunskaper i engelska i tal och skrift (svenska är ett plus i kanten!)

Det är även meriterande om du har kommit i kontakt med något ramverk för utveckling av grafiska gränssnitt eller arbetat med utveckling av medicintekniska produkter tidigare.

Som person är du:

* Lösningsorienterad och initiativtagande
* En teamplayer med en god samarbetsförmåga
* Kvalitetsmedveten och noggrann

Övrig information

* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, tillsvidare
* Placering: Stockholm, Solna
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Information om företaget
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15060787-SE