SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Software Developer till kund i Jönköping jobb i Jönköping på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Software Developer till kund i Jönköping på Randstad AB

Software Developer till kund i Jönköping

Randstad AB Jönköping, Jönköpings län Deltid
Ansök på företagets hemsida


arbetsbeskrivning.

Vill du jobba produktnära och utvecklas inom mjukvaruutveckling? Vi söker förstärkning till en avdelningen som idag består av 10 team som arbetar med nyutveckling av avancerade robotgräsklippare. Här får du stora möjligheter att utvecklas individuellt och även friheten att utveckla med kreativitet för att tillgodose både egna och kunders behov. 


kvalifikationer.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du har ett brinnande intresse för teknik och programmering. Här får du chansen att fortsätta utvecklas eller ta dig an ett helt nytt område som intresserar dig.

 Vi söker dig med:
  • eftergymnasial utbildning från högskola/universitet inom t.ex. datateknik, inbyggda system, robotik, teknisk fysik eller annan utbildning
  • god samarbetsförmåga
  • brinnande intresse för teknik och programmering


ansvarsområde.

Dessa robotgräsklippare är utrustade med mycket avancerad teknik för att förbättra klipp- och köregenskaper med bland annat GPS-stödd manövrering, inbyggd vädertimer och mobilapplikation. Rollen handlar om att förstå den tekniska miljön och göra allt från att uppdatera drivrutiner och utveckla algoritmer. Majoriteten av arbetet innefattar nyutveckling och en mindre del förvaltning. 

Teamen arbetar enligt scrum där det löpande arbetet delas upp i sprintar. Du kommer bli placerad i ett team som passar dig samt hur du vill utvecklas framåt. 


ansökan.

Urval sker löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag. För mer information, kontakta Alice Gustafsson på [ Email address blocked ] eller 072-0645997 

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 201389946