Jobbet Software Developer med intresse för AI har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Software Developer med intresse för AI publicerad av Semcon

Heltidsanställd
Göteborg
3 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Vi växer så det knakar och söker dig som brinner för programmering. På Semcons avdelning Software and Architecture i Göteborg har vi behov av fler duktiga utvecklare. För rätt person är detta en fantastisk möjlighet att komma in på en mjukvaruavdelning som präglas av hög kompetens och intressanta projekt.     
Vilka språk använder vi?
För oss är det viktigt att du gillar programmering. De språk vi använder varierar från projekt till projekt, så vare sig du är en mästare på Java, C, C++, C# eller Python, tror vi att du har stora möjligheter hos oss.  
Just nu har vi en unik möjlighet där vi kan erbjuda ett uppdrag inhouse i våra egna lokaler där du blir en del av ett utvecklingsteam som för kunds räkning utvecklar en PoC inom AI. Du kommer där att få jobba med AI-tekniker såsom exempelvis: 
  • Natural language understanding and Speech understanding 
  • Linked data (OWL & RDF), semantic web 
  • Deep learning 
  • Search technology 
  • Dialogue technology
Vad har vi för uppdrag/projekt?   
Vi har i dagsläget ett stort antal uppdrag där vi arbetar både ute hos kund och i egna lokaler där vi levererar lösningar till våra kunder. Huvudsaklig kompetens ligger inom programmering, mjukvaruutveckling och arkitektur. Våra kunder finns inom branscher såsom fordon, medicinteknik, energi, industri och telekommunikation. Vi erbjuder dig personlig utveckling genom att få jobba i olika projekt, med olika kunder inom olika branscher och i olika språk. Sålänge du har en hög ambitionsnivå kan Semcon ge de bästa förutsättningarna för att utvecklas väl.  
Din profil    
Då Semcon är ett ingenjörsföretag som utvecklar produkter i teknikens framkant är vårt krav att du har en avslutad akademisk ingenjörsexamen. Du har även erfarenhet av utvecklingsjobb efter avlagd examen från tidigare arbetsgivare.  
Eftersom de flesta av våra kunder finns i Göteborg med omnejd, samtidigt som de är internationella, så behövs det för den här anställningen goda kunskaper i både det svenska och engelska språket. 
Semcon erbjuder     
På Semcon ser vi alla våra medarbetare som talanger. Vi vill att våra talanger ska hålla länge, både professionellt och privat. Vi är stolta över att våra medarbetare i medarbetarundersökningarna ger uttryck för att Semcon har ett gott klimat för balans i livet. Våra medarbetare uppskattar också det sociala klimatet vilket är en starkt bidragande orsak till den höga trivseln hos oss. Gemenskap och mångfald är något vi värderar högt. Semcon ger ett stort utrymme för kompetensmässig och professionell utveckling då vår verksamhet spänner över ett flertal områden och där du som konsult kan få möjlighet att växa som individ. Du blir en del av ett framgångsrikt företag och här finns även möjligheten att arbeta internationellt och med globala kunder.      
Ansökan och kontakt    
Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan snarast. För frågor eller mer information om tjänsten, vänligen kontakta Team Manager Oskar Åkerlund.   

Referens

145521

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till