Jobbet Softhouse söker apputvecklare för iOS har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Softhouse söker apputvecklare för iOS publicerad av Skill

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning


Softhouse Consulting var ett av de allra första bolagen att introducera agil metodik i Sverige och vi skrev vårt första agila kontrakt redan 2002. Sedan dess har vi stöttat några av Sveriges främsta bolag att utveckla sina mjukvaruverksamheter. Vi har nu rådgivit och coachat åtskilliga agila transformationer, utbildat flera tusen Scrum Masters och givit ut över 20 publikationer inom lean och agilt ledarskap. 2016 tog vi ett nytt viktigt steg genom att introducera Softhouse Invest AB. I en marknad där hjulen rullar allt snabbare och kraven hela tiden ökar på specialisering och professionalism behövs nya samarbetsformer. Genom vår investeringsverksamhet kan vi fördjupa samarbetet med våra kunder ytterligare, erbjuda aktivt kapital där vår partner ges möjlighet att dra nytta av vår mjukvaruexpertis och samtidigt stärkas finansiellt.

Om företaget
Softhouse Consulting är ledande i Sverige inom agil mjukvaruutveckling. Vi bidrar till att digitalisera Sverige och utvecklar såväl människor, verksamheter som produkter – alltid med agila principer som ledstjärna. Samtidigt investerar systerföretaget Softhouse Invest i idéer och företag som ser värdet av en partner som skapar affärsnytta och som har ledartröjan när det gäller hantverket mjukvara. Tillsammans bildar de två systerföretagen Softhouse Nordic – en unik hybrid av investment- och mjukvaruhus. Softhouse startades 1996 och sysselsätter idag ca 200 medarbetare i Stockholm, Malmö, Karlskrona, Växjö, Helsingborg och Sarajevo. Bolaget är delägare i en handfull mycket spännande produkt- och tjänsteföretag – alla med mjukvara som en bärande del av verksamheten. Softhouse är ett privatägt icke noterat svenskt företag, som visat stadig tillväxt och lönsamhet över 20 år i rad.

Dina arbetsuppgifter
Som del av Softhouse kommer du att ingå i ett team som jobbar mot specifika och spännande kunder i olika miljöer. Din arbetsplats kommer variera från att vara ute hos kund där du får förståelse för deras verksamhet, till att sitta inhouse och utveckla olika interna projekt. Som medarbetare hos oss så kommer du snabbt in en stark gemenskap mellan allt från ledare till kollegor – något som du känner oavsett om du jobbar inhouse eller ute hos kund. Organisationen är platt och egna initiativ, idéer och tankar värdesätts. Vår produkt är vår företagskultur, och den skapar vi tillsammans genom att du är med och formar din egna vardag. Vi har en stor bredd av intressanta kunder och olika spännande inhouse-projekt. Vi arbetar med allt från nyutveckling till förvaltning, inom allt från IoT till webbutveckling och du kommer känna att din kompetens värdesätts och tas tillvara på. I och med vi verkar i en bransch där kompetensutveckling är a & o för att ligga i framkant är vårt löfte till dig att du ständigt ska få utvecklas både kompetensmässigt och som person.

Din profil
Vi söker dig som brinner för att utveckla iOS baserade appar. Du ska vara van att arbeta med nya utveckling av nya apper lika så göra ändringar i befintliga.
•Vi ser att du tidigare har minst 2 års erfarenhet av apputveckling
•Erfarenhet av något av följande programspråk: Objective C och Swift
•Intresse för teknik och programmering
•Gärna tidigare arbete som konsult
•Önskvärt om du varit med från start i utvecklingsprocesser Vad erbjuder vi: -En plats i vårt team på ca 200 smarta kollegor där du är med sätter din prägel på ett av Sveriges mer erfarna bolag inom lättrörlig mjukvaruutveckling. -Vi har en kreativ och lärorik miljö; Softhouse tror på kunskapsspridning och medarbetarna uppmuntras att vara medlemmar i olika communities. -Detta speglas även av vår utbildningsverksamhet (softhouseeducation.se), vår utgivning av publikationer (softhouse.se/info) samt mötesplatserna Lean Tribe (leantribe.se), DevTribe (devtribe.se) och BizTribe (biztribe.se). -En mångfald av uppgifter och plattformar i olika skalor, från enskilda mobilappar till integrerade plattformar med multipla gränssnitt, webbportaler och molnlösningar. -Vi ser till att ha kul på jobbet och åker därför på gemensamma konferensresor och team building events.

Ansökningsförfarande
I denna rekryteringsprocess samarbetar Softhouse med Skill. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka. Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se. Vid frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare: Jeff Bödtker, 0455 – 104 05 alternativt jeff.bodtker@skill.se

Referens

3847

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till