Jobbet Mjukvaruutvecklare till Softhouse i Växjö har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Mjukvaruutvecklare till Softhouse i Växjö publicerad av Skill

Heltidsanställd
Växjö

Arbetsbeskrivning


Vårt mål på Softhouse är att allt vi gör ska bidra till en positiv utveckling av människor, verksamheter och produkter. Därför har vi ett enkelt men tydligt motto – Softhouse makes you grow. Vill du växa med oss? Vi på Växjökontoret söker nu fler drivna Mjukvaruutvecklare att stärka upp vårt familjära kontor med. Hos oss är du mer än bara en konsult och vår främsta prioritet är att du ska trivas och ha förutsättningar att växa i din roll.

Om företaget
Softhouse Consulting är ledande i Sverige inom agil mjukvaruutveckling. Vi bidrar till att digitalisera Sverige och utvecklar såväl människor, verksamheter som produkter – alltid med agila principer som ledstjärna. Samtidigt investerar syster systerföretaget Softhouse Invest i idéer och företag som ser värdet av en partner som skapar affärsnytta och som har ledartröjan när det gäller hantverket mjukvara. Tillsammans bildar de två systerföretagen Softhouse Nordic – en unik hybrid av investment- och mjukvaruhus. Softhouse startades 1996 och sysselsätter idag ca 200 medarbetare i Stockholm, Malmö, Karlskrona, Växjö, Helsingborg, Jönköping och Sarajevo. Bolaget är delägare i en handfull mycket spännande produkt- och tjänsteföretag – alla med mjukvara som en bärande del av verksamheten. Softhouse är ett privatägt icke noterat svenskt företag, som visat stadig tillväxt och lönsamhet över 20 år i rad.

Dina arbetsuppgifter
Som del av Softhouse kommer du att ingå i ett team som jobbar mot specifika och spännande kunder i olika miljöer. Växjökontoret rör sig bland annat på en stor marknad av spännande gambling-företag. Din arbetsplats kommer variera från att vara ute hos kund där du får förståelse för deras verksamhet, till att sitta inhouse och utveckla olika interna projekt. Som medarbetare hos oss kommer du snabbt in en stark gemenskap mellan allt från ledare till kollegor – något som du känner oavsett om du jobbar inhouse eller ute hos kund. Organisationen är platt och egna initiativ, idéer och tankar värdesätts. Vår produkt är vår företagskultur, och den skapar vi tillsammans genom att du är med och formar din egna vardag. Vi har en stor bredd av intressanta kunder och olika spännande inhouse-projekt. Vi arbetar med allt från nyutveckling till förvaltning, inom allt från IoT till webbutveckling och du kommer känna att din kompetens värdesätts och tas tillvara på. I och med vi verkar i en bransch där kompetensutveckling är a & o för att ligga i framkant är vårt löfte till dig att du ständigt ska få utvecklas både kompetensmässigt och som person. Vad erbjuder vi?
• En plats i vårt team på ca 200 smarta kollegor som rent geografiskt finns placerade på alla våra Softhouse kontor. Här är du med sätter din prägel på ett av Sveriges mer erfarna bolag inom lättrörlig mjukvaruutveckling.
• Vi har en kreativ och lärorik miljö; Softhouse tror på kunskapsspridning och vi ser det som positivt och uppmuntrar engagemang i olika communities.
• Detta speglas även av vår utbildningsverksamhet (softhouseeducation.se), vår utgivning av publikationer (softhouse.se/info) samt mötesplatserna Lean Tribe (leantribe.se), DevTribe (devtribe.se) och BizTribe (biztribe.se).
• En mångfald av uppgifter och plattformar i olika skalor, från enskilda mobilappar till integrerade plattformar med multipla gränssnitt, webbportaler och molnlösningar.
• Vi ser till att ha kul på jobbet och åker därför på gemensamma konferensresor och team building events.

Din profil
Vi söker dig som älskar teamwork, brinner för programvaruutveckling och har den agila metodiken i blodet. Vi söker framförallt duktiga back-end utvecklare men välkomnar även utvecklare med front-end fokus att söka.
• Du har en relevant högskole- eller universitetsutbildning
• Vi ser att du tidigare har några års erfarenhet av programmering
• Vi söker primärt dig som vill jobba med Java - erfarenhet av andra objektorienterade programspråk ses som meriterande
• Intresse för teknik och programmering
• Gärna tidigare arbete som konsult

Ansökningsförfarande
Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! I denna rekrytering samarbetar Softhouse med Skill. Ansökningarna hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se Vid frågor kontakta gärna ansvariga rekryterare Therese Matsson på 013-473 81 69 alt. therese.matsson@skill.se eller Pehr Gilén, 013-473 20 65 alt. pehr.gilen@skill.se

Referens

3872

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till