Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Sodexo söker nu efter en chef till Hjälpmedelslogistik-enheten! jobb i Stockholm på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Sodexo söker nu efter en chef till Hjälpmedelslogistik-enheten! på Academic Work

Sodexo söker nu efter en chef till Hjälpmedelslogistik-enheten!

Academic Work Stockholm, Stockholms län Heltid
Vill du vara med och bidra till samhällsnytta? Du har erfarenhet av att leda en enhet med framgångsrikt resultat genom ett tydligt ledarskap och som god lagspelare. Du har förmågan att ha en överblick och helhetssyn samtidigt som du är noggrann och strukturerad. Då kan rollen som enhetschef för Hjälpmedelslogistik vara tjänsten för dig.


Om tjänsten
Då Sodexo strävar efter att ge sina kunder förstklassig service är det av stor vikt att logiskflödena för in och utleveranser sker smidigt och effektivt. Detta gör att hjälpmedel kan nå ut till brukare snabbare och Sodexo kan underlätta livet genom sina hjälpmedel för fler personer.
I rollen som enhetschef kommer du ha ett övergripande ansvar för logistiken, ekonomin och personal inom enheten. Du kommer ha tre medarbetare som rapporterar till dig som i sin tur har ca 60 medarbetare som är direktrapporterande.
Du trivs i en roll där ingen dag är den andra lik, dina arbetsdagar består av varierande uppgifter och med stora kontaktytor med olika enheter inom Sodexo. Du kommer ha stor nytta av din kommunikativa förmåga och ditt driv att föra processer framåt.

Du erbjuds

* Utveckling enligt Sodexos utbildningsplan
* Chansen att arbeta på ett värderingsstyrt bolag som fokuserar på samhällsansvar och hållbarhet
* Får en ledande roll på en framåtsträvande organisation som präglas av engagerade medarbetare som är delaktiga i verksamhetens utveckling

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom oss på Academic Work men du kommer anställas direkt av Sodexo.

Arbetsuppgifter
Som enhetschef för Hjälpmedelslogistik kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära att vara processägare för att driva och vidareutveckla processen Order till leverans.

Detta gör du genom få logistiskflödena inom enheten att bli så effektiva som möjligt. Du kommer ansvara för flöden och processer, vilket innebär utveckling, effektivisering och förbättringsåtgärder av materialflöden, logistikprocesser och affärssystemet (Visma Business). Vidare ligger ansvar på dig att upprätthålla riktlinjen och rutiner och ansvara för att flödet fungerar och att kunden i slutändan alltid är nöjd.
Rollen innefattar även att samverka med resterande enhetschefer gällande Sodexo Hjälpmedelsservice Stockholm. Som chef på denna enhet ingår det att månadsvis titta på statistik och analysera ordrar tillsammans med distriktschef och ansvarig controller. Ett stort fokus kommer ligga på effektivisering, processer och att hitta smarta lösningar.

Du kommer även sitta med i ledningsgrupp för distriktet samt i Processråd för Sodexo Hjälpmedelsservice i Stockholm.
Vi söker dig som

* Har en eftergymnasial utbildning inom logistik
* Har varit chef med ansvar för budget och personal i minst 3 år
* Har erfarenhet av att ha arbetat med lager- och logistikprocesser
* Har erfarenhet av affärssystem (order-lager-service)
* Har goda kunskaper inom Offic365 programmet
* Innehar ett B-körkort
* Är flytande i svenska, både i tal och skrift

Vidare är det meriterande om du har:

* Erfarenhet av uthyrningsverksamhet
* Tidigare arbetat med hälso- och sjukvård eller hjälpmedelsverksamhet
* Erfarenhet av projektledning

Som person är du:

* Uthållig
* Samarbetsförmåga
* Strukturerad
* Ansvarstagande

För att vara lyckosam i rollen ser vi att du är en stark ledare med förmågan att vara tydlig i ditt ledarskap. Har en helhetssyn både över din egen enhet men också hela verksamheten i Stockholm.

Övrig information

* Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
* Omfattning: Heltid
* Placering: Stockholm
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Sodexos önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Information om företaget
Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 67 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet. Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, till exempel: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.
Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. I Norden omsätter vi 633 miljoner euros och sysselsätter 10 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15055070-SE