Jobbet Social ventilationstekniker sökes har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Social ventilationstekniker sökes publicerad av Framtiden AB

Heltidsanställd
Karlstad

Arbetsbeskrivning


Är du en person som arbetar lika bra i team som självständigt? Har du ett genuint intresse för att arbeta som tekniker? Då kan du vara den vi letar efter, sök idag eller tipsa en vän!

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter som ventilationstekniker innebär att arbeta med både befintliga ventilationsanläggningar eller installation av nya. Arbetsuppgifterna kan bestå av att; - Underhålla befintliga anläggningar, exempelvis fläktbyte eller byte av skivor m.m. - Mäta in luft - Byta filter på aggregat - Felsöka system för att se vad som inte fungerar - Skriva rapporter på utfört arbete - Injustera en anläggning vid installation - Mäta spänning - Kundkontakt

Om företaget
Detta företag är en komplett installations- och servicepartner, de installerar helhetskoncept inom ventilation för inomhusklimat samt konstruerar och underhåller tekniska system inom automation, el, värme, ventilation och sanering.

Din profil
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person ser vi att du är positiv, har god kommunikativ förmåga samt är flexibel i ditt arbetssätt. Vi riktar oss till dig som har disciplin genom att komma i tid och sköta ditt arbete samt ett sunt förnuft. Skallkrav: - Gymnasial utbildning (praktisk, exempelvis inom el) - Svenska i tal och skrift - Körkort Meriterande: - OVK (obligatorisk ventilationskontroll) utbildning - El bakgrund/ kunskap - Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: Enligt överenskommelse Lön: Enligt överenskommelse Ort: Karlstad Arbetstider: 7.30-16.30 Välkommen med din ansökan redan idag. Vi behandlar våra ansökningar löpande.

Referens

20269

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till