Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Social supporttekniker inom nätverksteknik i Västerås. jobb i Västerås på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Social supporttekniker inom nätverksteknik i Västerås. på Framtiden

Social supporttekniker inom nätverksteknik i Västerås.

Framtiden Västerås Heltid
Social supporttekniker inom nätverksteknik i Västerås.

Vi söker efter dig som brinner för att ge bra service och hjälpa kunder med teknisk support inom nätverk. 
Om du har en utbildning inom nätverksteknik och vill ta dig an en roll där du får nära relationer till dina kunder, då har vi tjänsten för dig!

DINA ARBETSUPPGIFTER
I den här rollen som supporttekniker kommer du tillsammans med ditt team att assistera bolagets kunder i tekniska frågor rörande nätverk, både via telefon och ute hos kund.
Dagarna kommer att ha en stor variation, både i form av supportärenden och som rådgivare och utbildare ute på kundbesök, tillsammans med säljare. Oavsett vilket så innebär rollen att du genuint vill hjälpa kunden och kontinuerligt utveckla och stärka eran relation.
Du kommer att ha

OM FÖRETAGET
Arbetsgivaren har en miljö där man har stora möjligheter att utvecklas, både kompetens och karriärmässigt. Man tror på en mogen och omtänksam ledarstil, där man vill ta hand om sina anställda och erbjuda ett utmanande och stimulerande arbete.
Man ingår i ett mindre team som växer, där man kommer ha daglig kontakt med sina kollegor och även åka ut på sambesök tillsammans ute hos kunder. Majoriteten av arbetet sker på kontoret i Västerås, där man också har möjligheten att vidareutveckla sina egna kunskaper. Man ser gärna att kollegorna utväxlar sina kompetenser i gruppen med varandra och uppmanar sina anställda att vara nyfikna på den information och kunskap som finns inom bolaget redan idag.
Företaget erbjuder ett komplett och ledande utbud av industriella datakommunikationslösningar för system inom bland annat transport, vatten, avlopp och energi.
De har kontor i 10 länder och återförsäljare i 35 länder och omsätter runt 800 MSEK.


DIN PROFIL
Rollen som supporttekniker innebär ett stort fokus på kunden, vilket innebär att du kommer använda dina tekniska kunskaper såväl som dina sociala. Du har lätt för att samarbeta och är nyfiken på kundens situation och problem, för att kunna ge bästa möjliga service och hjälp.
Vi ser att du har en utbildning inom nätverksteknik och att du trivs i en social roll, där din service och kundsupport inte bara kommer hjälpa kunden med sina nuvarande problem men även sälja in mertjänster mot kunden. Exempel på detta kan vara

Kompetenskrav
En eftergymnasial utbildning inom nätverksteknik.
Kunskaper eller erfarenheter rörande konfiguration, installation, felsökning för routed och switched networks.
Svenska och Engelska, i tal och skrift.

Meriterande
Certifieringar inom CCNA och CCNP.
Arbetslivserfarenhet av liknande arbete.
Tekniskt intresse.


OM OSS

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera
rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

VILLKOR
Startdatum:  Omgående/Enligt överenskommelse
Ort:      Västerås
Arbetstider: 8-17
Omfattning:  100%
Lön:         Enligt överenskommelse  

Nätverkstekniker
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000049954464