Jobbet Social student med teknikintresse sökes! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Social student med teknikintresse sökes! publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du student och söker extra/deltidsjobb? Är du noggrann och tycker om att träffa nya människor? Då har vi kanske tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker nu för kunds räkning personer som vill jobba deltid som temperaturmätare. Du kommer att åka runt till olika privatpersoner och jobba med att mäta temperaturer i lägenheter och sedan logga dessa digitalt. Du kommer alltså att ha ansvar för det som berör mätningarna, insamling av nycklar etc. Arbetet sker runt omkring i Stockholm.

Tjänsten är på deltid och arbetstiderna varierar men är förlagda:
Mån- tors 07:30- (13:00 – 17:00)

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer bli anställd av StudentConsulting men uthyrd till vår kund.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är studerande alternativt har en annan huvudsaklig sysselsättning.
Som person ser vi att du är glad, öppen och framåt! Du är noggrann och trivs med att ge god service. Du är social, engagerad och har ett visst tekniskt intresse.
Då arbetsdagar och arbetstider varierar ser vi att du är flexibel.

Låter detta som något för dig? Sök redan idag! Vi tillsätter tjänsten så snart som vi har hittat rätt kandidater!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44769

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till