Jobbet Social och händig vaktmästare sökes för deltidsarbete till hösten! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Social och händig vaktmästare sökes för deltidsarbete till hösten! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Stockholm
5 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Har du tidigare erfarenhet av vaktmästeri? Är du även studerande alternativt har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill arbeta extra som kontorsvaktmästare med start i höst? Då kanske detta är något för dig!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi nu en kontorsvaktmästare till deras lokaler i centrala Stockholm. Rollen inkluderar bland annat följande arbetsuppgifter:

-Byta glödlampor,
-Hänga upp hyllor
-Flytta kontorsmöbler
-Lyfta och administrera paket
-Vara behjälplig i vaktmästeriärenden
-Vara behjälplig i receptionen vid behov

Uppdraget är med start omgående och arbetet är förlagt måndag-fredag 8-17. Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan redan idag, intervjuer och urval sker löpande och tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

Krav för tjänsten är att du är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning samt har viss erfarenhet av vaktmästeri. Vi ser att du är i god fysisk form och att du trivs mycket bra att jobba med fysiska arbetsuppgifter. Du är som person händig och initiativtagande. Vidare talar och skriver du flytande svenska samt har en mycket god social förmåga.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

43384

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Byggstädare Stockholm Team-Builder Rekrytering och Bemanning AB

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till