Jobbet Social Media & Content Specialist har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Social Media & Content Specialist publicerad av TNG

Heltidsanställd
Lund
21 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi en Social Media & Content Specialist till marknadsavdelningen på Fitness24Seven i Lund!

Tillsammans med ett starkt marknadsteam så kommer du vara nyckelpersonen i att bygga upp och fortsätta utveckla Fitness24Sevens närvaro i sociala medier. För rollen som Social Media & Content Specialist söker vi dig som är en fena på att skapa content och vill anta denna roliga utmaning för att du älskar sociala medier.

Låter detta som en spännande utmaning för dig? Sök jobbet idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här erbjuder vi dig möjligheten att arbeta med sociala medier och content inom en verksamhet som brinner för hälsa och träning. I denna tjänst får du stor möjlighet att utvecklas tillsammans med ett härligt och engagerat team som alltid lägger största fokus på kunderna. Självklart får du träna gratis på Fitness24Sevens anläggningar och tillsammans med dina kollegor inspirera varandra och andra till ett mer aktivt hälsosamt liv!

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Content & Social Media Specialist på Fitness24Seven ansvarar du för att skapa relevant, engagerande och sökordsoptimerat Content för varumärket. Du säkrar all aktivitet i Fitness24Sevens sociala kanaler och att innehållet driver varumärket i rätt riktning med rätt relevans och tonalitet enligt företagets övriga varumärkesstrategi. Du ansvarar även för nyhetsbrevsutskick till medlemmarna.
Uppföljning och analys av aktiviteter och kampanjer är ett naturliga inslag i arbetet för att uppnå bästa resultat för verksamheten. 

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Du ingår i ett team på nio personer som jobbar med sälj och marknad och rapporterar till Sales & Marketing Manager. Tjänsten är placerad på Fitness24Sevens huvudkontor i Lund.

VEM ÄR DU?

  • Vi söker dig som har professionell erfarenhet av att framgångsrikt producera egen content för sociala medier.
  • Du är naturligt nyfiken på digital utveckling och trender med mycket god förståelse för hur sociala medier kan användas för att stärka företagets marknadskommunikation och övergripande affärsmål.
  • Du är en kreativ person som är duktig på att arbeta med bilder och illustrationer. Har du även kunskap i att skapa rörligt material så är det högt värderat.
  • Skriver och producerar välskriven och sökordsoptimerad text gör du självklart och anpassar denna efter målgrupp och kanal.
  • Vi ser att du har en relevant utbildning inom marknadsföring, content-produktion, sociala medier eller liknande. 

För att lyckas i rollen och trivas på Fitness24Seven så är du van att arbeta i en verksamhet med hög utvecklingstakt där du enkelt kan planera din tid och prioritera bland dina uppgifter. Du är proaktiv och självgående som har god samarbetsförmåga och tycker om att ha roligt på jobbet tillsammans med dina kollegor. Självklart så är du en digital native och delar gärna med dig av din kunskap.

Fitness24Seven är ett internationellt bolag, således är det viktigt du uttrycker dig mycket bra på svenska och engelska i både i tal och skrift.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Referens

D045D018010E446A9C13B497FA730C3F

Om företaget

Läs mer om vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag som rekryterar fördomsfritt. Läs mer här.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till