Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Snickare till Boden jobb i Boden på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Snickare till Boden på Uniflex

Snickare till Boden

Uniflex Boden, Norrbottens län Heltid
Jobbeskrivning
Vill du arbeta med brett snickeri tillsammans med ett härligt team? Då kan det här vara en tjänst för dig! Just nu söker vi två snickare till Jek Gruppen i Boden. Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt kandidat. Välkommen att lämna ditt CV och ansökan redan idag! Anställningen går till en början genom oss men kan för rätt person övergå till en anställning hos Jek Gruppen. Jek Gruppen är en byggentreprenör i Boden som främst arbetar med murning, plattsättning och grundgjutningar till uppförande av byggnader. De utför arbete lokalt i Boden men även i Luleå, Kiruna, Kalix och Älvsbyn. Som snickare på Jek Gruppen arbetar du med lägenhetsrenoveringar, reparering av brandskador eller renovering på näringslivsbolag eller liknande. Uppdraget är ungefär 6-12mån med möjlighet till förlängning.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som: • Är en duktig och självgående snickare • Är flytande i svenska och engelska • Har B-körkort och egen bil Det är meriterande om du: • Tidigare varit arbetsledare eller i en ledande befattning Start: Omgående, eller enligt överenskommelse


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 

Rekommenderade jobb

Snickare till Boden
Uniflex Boden Heltid
Industrimålare sökes!
Uniflex Växjö Heltidsanställd
Resande teknisk säljare
Uniflex Kalmar Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 54884