Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Snickare sökes till FM Bygg jobb i Göteborg på Platsa AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Snickare sökes till FM Bygg på Platsa AB

Snickare sökes till FM Bygg

Platsa AB Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Platsa är en helhetsleverantör kring all typ av rekrytering. Genom kunskap, engagemang, och en kvalitetssäkrad rekryteringsprocess lokaliserar vi rätt person till rätt plats. Vi är med hela vägen och ger oss inte förrän vi hittat den ni söker. En lyckad rekrytering hjälper företag att få in nya tankar, andra erfarenheter och mer energi. Det är lätt att söka efter den mest kvalificerade kandidaten, när det egentligen är både kompetens och personliga egenskaper som skapar den perfekta matchningen. Vi är givetvis auktoriserade.

Är du en skicklig hantverkare som vill ta chansen att bli en del av ett härligt gäng i ett expansivt bolag? FM Bygg söker nu fler snickare för att kunna möta efterfrågan. Nyfiken? Läs mer om tjänsten och vem vi söker!
 
Företaget
FM Bygg startades redan under 1970-talet och är ett företag med gedigen erfarenhet inom snickeri som arbetar med såväl små som stora uppdragsgivare. Idag består bolaget av drygt 30 anställda och fortsätter sin expansiva resa framåt. FM Bygg är det lilla företaget med stora ambitioner, där du får möjlighet att vara med att påverka din egen och företagets utveckling. Med korta beslutsvägar och högt i tak skapas en familjär stämning i en platt organisation. FM Bygg erbjuder sina medarbetare en trygg anställning och bra villkor. Och sist men inte minst, ett fantastiskt gäng kollegor!
 
Tjänsten
Som snickare på FM Bygg kommer du få möjligheten att jobba i projekt av varierad storlek. Arbetet utförs i huvudsak i Göteborg med omnejd. 
Tjänstens omfattning är heltid och arbetstider mån-fre kl. 06.45-16
 
Vem söker vi?
Vi söker dig som brinner för ditt yrke som snickare och som vill vara med och fortsätta utveckla företaget på deras resa framåt. Du känner dig trygg i de flesta moment och kan läsa och förstå en ritning. Du kan arbeta både självständigt och i grupp, beroende på vad projektet kräver. För dig är det självklart att finnas till hands när en kollega behöver hjälp eller stötta upp där det behövs. 
 
Krav
YKB
Några års erfarenhet som snickare
B-körkort
Svenska eller Engelska
Start: Omgående enligt överenskommelse
Vi ser fram emot din ansökan!
Eventuella frågor hänvisas direkt till ansvarig Rekryterare, Evelina Löfberg ([ Email address blocked ] )
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 41359